Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 29.03.2024, 02:45

Вся iнформацiя на сторiнцi належить - Житомирськiй міськiй дитячiй громадськiй організаціi «Все робимо самі»
Меню сайту
Яндекс.Погода
Категорії розділу
Новини [213]
Новини з життя органiзацii
Гарячi новини [134]
Анонси майбутнiх подiй, гарячi новини з життя органiзацii.
Реклама
Закладки
Рассказать
Головна » 2017 » Лютий » 7 » Звіт дитячої організації "Все робимо самі" за 2016 рік
10:36
Звіт дитячої організації "Все робимо самі" за 2016 рік

Завершився 2016 рік. Дитяча громадська організація "Все робимо самі" підсумувала свою річну роботу.
Організація "Все робимо самі" за 2016 рік змогла залучити і роздати допомоги близько на 1500 000 гривень. ( гроші на операції, гроші на реабілітації, одяг, взуття, продукти харчування, подарунки, нагороди і тд.).
За цей рік було проведено чимало благодійних та культурно - розвиваючих заходів: концерти оперної співачки Олени Гребенюк, благодійний концерт Народної артистки України - Катерини Бужинської, благодійна акція "Різдвяний Бал", День Матері, День подяки, День журналіста, благодійна акція "Рекорд Доброти", благодійний телемарафон "Скарбничка одужання", благодійний марафон "Різдвяна мрія", благодійні обіди для пенсіонерів, благодійна акція "Збираємо манюню до школи", роздача продуктових наборів для малозабезпечених, багатодітних родин, для дітей з особливими потребами, проведення майстер - класів з бісероплетіння ля дітей з особливими потребами, проведення майстер- класів з виготовлення новорічних іграшок для дітей молодших класів, семінари на тему благодійництва, випуск книжок "Мрія, яка дає крила", "У зимоньки - пані віршики на санях", надання допомоги дітям з якими проводять роботу сестри Бенедиктинки, проведення церемонії нагородження конкурсу "Благодійна Житомирщина", оздоровлення дітей в Карпатах, проведення щорічної акції "Бал Благодійників" та ін.
Всі акції ми впроваджували з нашими партнерами по доброчинним акціям: БО "Український фонд благодійництва", БФ "Згрій любов'ю дитину", ТОВ "Первоцвіт - Фарм", ПАТ "ЕК"Житомиробленерго", БФ "Фонд родини Розенблат", БФ "ЛАВ", ЖФ МБФ "Співтворчість", БФІ "Аргас", ЖФ МБФ "Відкрите серце", Людмила Янушевич, клуб благодійників "Ангели добрих справ", Відділ соціального служіння і благодійності УПЦ КП, БО "Разом до життя", Олена Мухіна, підприємець Ольга Шкулета", БО "Планета для дітей", ГО "Територія здоров'я, краси та успіху", ТОВ "Полісся - Продукт", ТОВ "Фірма Естрелла", ЗАТ "Житомирські ласощі", кафе "Театральне", Наталія Чісліна, клуб "Інфорум", управління культури Житомирської міської ради", управління освіти Житомирської міської ради, Богунська районна рада, Наталія Чиж, Тетяна Онопрієнко, Любов Цимбалюк, Анжеліка Лабунська,школи № 7, 17, 21, ліцей №25, Торговельно - Економічний коледж, житомирська дирекція НТКУ, Інтернет портали - Житомир Інфо, 0412, Житомир Тудей, Всі новини, Перший інформаційний, газета 20 хвилин, Житомирщина, СК1, Союз ТВ, Крок радіо, Житомирська хвиля та ін.
За цей рік нам, завдяки нашим спонсорам вдалось оздоровити 25 дітей в Карпатах, одягнути близько 300 родин, надати продуктові набори 105 родинам, прореабілітувати до 20 дітей з особливими потребами, надати кошти на операції 5 дітям, допомогти у зборі коштів на кохлуарний імплант для Максима Рослика, та допомогти в зборі коштів на ліки для Володі Каблова.
Також нам вдавалось залучати до збору коштів артистів, які приїздили на благодійні концерти, за що ми їм безмежно вдячні: Катерині Бужинській, Анні Крос, Лєні Дарк, Лорі Суперфін, Олені Гребенюк, цирк "Усмішка", студії розвитку талантів Ірени Марченко, Оксані Білозір, Оксані Пекун, Ангелії, Жанні Боднарук та ін.
Хочеться подякувати усім навчальним закладам за співпрацю.
Хочеться подякувати всім підприємства та підприємцям, які протягом цього року з нами співпрацювали.
Подяка також дирекції міського палацу культури, дирекції та журналістам обласного телебачення, усім партнерам, які йдуть поруч з нами.
Чи все вдалось виконати з того, що ми собі напланували? Ні, звичайно, але ми маленька дитяча громадська організація, яка хоч щось в цьому світі робить і це вже чудово. Я безмежно вдячний своїм колегам із "Все робимо самі" за всі ті добрі справи, що разом їх творимо.
Це так коротенько я підсумував 2016 рік, але за плечима щоденна праця для вирішення багатьох проблем родин, які опинились в складних життєвих обставинах.
Ми не перестаємо дивуватись Господній ласці, яку Він нам посилає кожного разу, як хтось звертається до нас за допомогою. Не всім звичайно ми можемо допомогти миттєво, але по мірі можливості, ми стараємось не оминути нікого.
Вже півтори року ми плідно співпрацюємо з БО "Український фонд благодійництва", ми майже завжди проводимо спільні акції і це прекрасно, адже чим більше нас буде, тим краще буде потребуючим. дякую Олесі Морозовій за спільну працю.
Серце ридає, коли бачимо стільки багато родин, які не можуть самі справитись з тією чи іншою проблемою, тому заохочуємо всіх приєднуватись до творення добрих справ, адже лише ми самі можемо змінити життя на краще.
Плани на 2017 рік: ми інтенсивно працюємо над тим, аби Житомир став найблагодійнішим містом у світі, тому наша діяльність зараз направлена на проведення Всесвітнього З'їзду Молоді за подолання негативних явищ у світі - Світовий Рекорд Доброти. Також ми мріємо відкрити благодійну їдальню для дітей та дорослих, адже бачимо в цьому величезну потребу і актуальність. Ми прагнемо міняти світ! Давайте міняти його разом!
Дякую, що прочитали наш маленький звіт!

Категорія: Новини | Переглядів: 676 | Додав: vserobsam | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архів записів
пошук
Пользовательский поиск
Міні-чат
Друзі сайту
Календар
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
RSS импорт: www.rss-script.ru
Яндекс цитирования

Copyright Житомирська міська дитяча громадська організація «Все робимо самі» © 2024
Використовуються технології uCoz
При використаннi iформацii - посилання на сайт обов'язкове.
дизайн "avia-music"