Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 25.04.2024, 06:43

Вся iнформацiя на сторiнцi належить - Житомирськiй міськiй дитячiй громадськiй організаціi «Все робимо самі»
Меню сайту
Яндекс.Погода
Категорії розділу
Новини [213]
Новини з життя органiзацii
Гарячi новини [134]
Анонси майбутнiх подiй, гарячi новини з життя органiзацii.
Реклама
Закладки
Рассказать
Головна » 2019 » Лютий » 8 » Звіт дитячої організації "Все робимо самі"
13:28
Звіт дитячої організації "Все робимо самі"

Щорічний звіт дитячої громадської організації "Все робимо самі".
2018 рік для нас був роком, як радості , так і смутку, адже багато чого було заплановано і не виконано в цьому році. Багато з ким попрощались у своїй діяльності, а багато і здобули друзів нових з якими йдемо вперед до вершин подолання бідності і до розвитку дітей.
Організація провела за цей рік до 60 благодійних акцій. Ми змогли залучити товарів та коштів на суму 2334960 гривень: це і одяг, продукти, медикаменти, грант і тд.
В цьому році ми змогли відкрити клуб денного перебування дітей з особливими потребами, а також встановити на базі ЗОШ № 7 сучасний спортивний майданчик. Ми змогли Житомир представити на міжнародних фестивалях, а також на Національних. Ми мали змогу повезти дітей до Єгипту на зустріч з християнською молоддю. Ми змогли багато в цьоу році допомогти людям і це чудово, а також відновити наші гуртки для дітей. Ми підписали меморандум про співпрацю в Житомирським технологічним коледжем КНУБА та БО "Благодійнй фонд "ЛАВ".
А тепер все по порядку:
Січень 2018 року - надали благодійну допомогу у вигляді подарунків для монастиря сестер Бенедиктинок в кількості 50 штук. Роздача 13 польських пачок з продуктами для родин, що потребують.
Лютий 2018 року - проведення благодійної акції "Маленька країна любові" і роздача аптечок для 150 потребуючих родин. Цю акцію ми проводили спільно з Анжелікою Лабунською та ТОВ "Первоцвіт - Фарм". Відкриття благодійної перукарні, яка безкоштовно надає перукарські послуги для наших членів громадської організації. Отримали та роздали кетчуп а напої Пепсі для 50 родин. Отримали 20 польських пачок від сестер Бенедиктинок та роздали 20 потребуючим родинам.
Березень: отримали одяг, іграшки від ЦРД "Казка" та роздали потребуючим родинам. провели спільно з БО "Банк добра" майстер - клас по догляду за обличчям для 20 багатодітних мам. Для 100 мам провели спільний благодійний захід "Наші ніжні, любі мами", який впроваджували разом з БО "Український фонд благодійництва". Провели разом з Русланом Бахтиєвим тренінг "Стратегія розвитку НУО: основа і практика" для представнків благодійних фондів, громадських організацій та бізнесу. Отримали продукти харчування для 450 родин від Благодійного фонду "Відродження" Володимира Мунтяна. Отримали 150 продуктових наборів від Житомирської філії МБФ "Відкрите серце" для роздачі родинам під час акції в честь 15-ти річчя громадської організації "Все робимо самі". Проведення олімпійського уроку для дітей з особливими потребами. Цей захід ми впроваджували разом із ЗОШ №17. Отримали від обласного фонбу "Турбота та милосердя" 485 канцелярських наборів, які були роздані під час різних заходів дітям. Підписання меморандуму про співпрацю з ВБО "Благодійний фонд Порошенка". Отримали 250 кг. макаронів від БО "Відкрите серце. с. Озадівка".
Квітень: благодійна акція для 750 родин в рамках відзначення 15-ти річчя створення дитячої громадської організації "Все робимо самі". Передали 60 канцелярських наборів у монастир сестер Бенедиктинок, які опікуються дітьми з малозабезпечених родин. Спільний проект нашої організації та організації "Діти сонця" - колектив "Гармонія and Сяйво" виступив перед 8000 глядаів в Палаці Спорту. Провели спільно з Житомирським технологічним коледжем екологічну акцію "Квітучий сквер". Провели 15-тий ювілейний фестиваль дитячої творчості "Перлина дитинства" на якому взяло участь 350 дітей. Отримали гуманітарну допомогу у вигляді одягу та взуття б\в від Коростенської філії МБФ "Відкрите серце". Придбано і передано Житомирському технологічному коледжу КНУБА мультимедійний проектор.
Травень: 30 дітей з ЗОШ №7 отримали канцелярські набори. Була проведена спільна спортивна акія для дітей з особливими потребами в ЗОШ №17 в рамках заходів до Дня Родини. Проведення в міському палаці культури благодійного заходу до Дня Родини для 150 родин, роздача продуктових наборів. Проведення спільного благодійного заходу в підтримку Галини Вербицької у Житомирському технологічному коледжі КНУБА. 40 родин отримали продуктові набори від Житомирської міської організації Товариства Червоного Хреста України.
Червень: Отримали від БФ "Об'єднання світових культур" ліки "Ловастатин", які були роздані потребуючим. Наша організація "Все робимо самі" була представлена на Всеукраїнському семінарі з інклюзивної освіти в Запоріжжі. Наша організація була представлена на Всеукраїнському семінарі з організаційного розвитку для НУО у Києві.
Липень: Роздача ліків для членів фонду пенсіонерів та інвалідів. Поїздка вчителів міста на Міжнародні зустрічі у Польщу і Францію, відвідування фестивалів. Отримання гранту від Фундації "Ашан для молоді" для реалізації спортивного проекту "Спортивна дитина - міцна Україна". Організація "Все робимо самі" була представлена на семінарі "Розвиток творчості людей з особливими потребами". 
Серпень: Отримали 20 нових портфелів і роздали їх потребуючих. Отримали посилку з одягом від Ольги Лінкевич, речі були роздані потребуючим. Придбали разом з Анжелікою Лабунською для родини Карпельових шафу - купе. Отримали медикаменти від БФ "Об'єднання світових культур" і роздали їх потребуючим. Отримали благодійну допомогу у вигляді одягу, меблів від Християнської місії "Вефіль" і роздали потребуючим родинам. Отримали благодійну допомогу у вигляді 150 продуктових наборів від ЖФ МБФ "Відкрите серце". Надали гуманітарну допомогу у вигляді одягу декільком селам Житомирської області. До Дня Знань провели благодійну акцію для 150 родин і роздали продуктові набори.
Вересень: Спільно з ЗОШ 17 провели перші інклюзивні олімпійські ігри. Було подаровано для Софії Виховської електро бігову доріжку разом з Митрополитом Житомирським і Новоград - Волинським УПЦ, Високопреосвященнішим Никодимом. Закупили сантехніку для заміни стояку і передали в гуртожиток Житомирського технологічного коледжу КНУБА, Надали благодійну допомогу багатодітній родині з Харківської області. Надали благодійну допомогу у вигляді печива TUC в монастир сестер Бенедиктинок. Отримали благодійну допомогу у вигляді печива і роздали потребуючим.
Жовтень: Розпочалась реалізація спортивного проекту "Спортивна дитина - міцна Україна" (діти відвідують ранкові зарядки, тренінги зі здорового харчування). 12 дітей з батьками мали змогу безкоштовно побувати на сольному концерті Народної артистки України - Катерини Бужинської. Проведення екскурсій для паломників з Казахстану. Було встановлено, завдяки Ользі Лінкевич, пандус для родини Васіліогло. Розпочали монтаж сучасного спортивного майданчику на базі ЗОШ №7. Відкриття клубу денного перебування дітей з особливими потребами. Отримали кефір та роздали його. Колектив "Гармонія and Сяйво " мав змогу полетіти до Єгипту і представити свою творчість. Отримали медикаменти та роздали їх. Отримали продуктові набори від Житомирської філії МБФ "Відкрите серце" для малозабезпечених родин.
Листопад: Отримали від ТОВ "Первоцвіт - Фарм" 200 аптечок вартістю 420 грн. кожна для роздачі малозабезпеченим родинам на Великому Балу Благодійників. Отримали солодощі від Людмили Кропивницької для 70 дітей. Провели 5-й Ювілейний Великий Бал Благодійників. Колектив "Гармонія and Сяйво" виступили перед студентами Житомирського Технологічного коледжу КНУБА. Отримали та роздали потребуючим солодощі та фрукти від БО "Відкрите серце. с. Озадівка". Отримали 150 продуктових наборів для членів організації від Житомирської філії МБФ "Відкрите серце". Отримали від Любові Цимбалюк іграшки, канцтовари, засоби гігієни, одяг для роздачі на благодійній акції "Ярмарка талантів". Було зібрано кошти на придбання мікрофону в кохлуарний імплант для Максима Рослика. Отримали 100 новорічних подарунків від ЖФ МБФ "Відкрите серце". Отримали від БФ "Відродження" Володимира Мунтяна подарунки для роздачі на благодійниій акції "Ярмарка талантів". Пошили танцювальні костюми для дітей - учасників колективу "Гармонія and Сяйво" завдяки фінансовій підтримці Ольги Лінкеич та Karin Rauschenbach. Передали медикаменти в фонд пенсіонерів та інвалідів , а також в ЦПМСД ЖМР.
Грудень: колектив "Гармонія and Сяйво" здобув "Гран - прі" на фестивалі Перлина Полісся" у Житомирі. Колектив "Гармонія and Сяйво" здобув срібло на Всеукраїнському фестивалі "Перлина країни". Провели благодійну акцію "Ярмарка талантів" для 150 людей з особливими потребами". Розпочали збір коштів на реабілітацію Віталіни Григорчук. Отримали 800 новорічних подарунків від БО "Благодійний фонд "ЛАВ" для проведення спільних заходів "Різдвяний бал". Отримали 156 новорічних подарунків від ВБО "Благодійний фонд Порошенка". Здобули бронзу на Міжнародному фестивалі "Казкові передзвони" у Запоріжжі. Проведення акції "Різдвяний бал" для 1200 дітей. Відкриття сучасного спортивного майданчику в ЗОШ №7. Надали допомогу подарунками в монастир сестер Бенедиктинок, а також БО "Відкрите серце. с. Озадівка" Здобули бронзу на Всекраїнському фестивалі "Лавина талантів".
Організація "Все робимо самі" вдячна кожному, хто відгукується на наші прохання проводити спільні заходи. Слова вдячності хочемо висловити: БО "Благодійний фонд "ЛАВ" і особисто Анжеліці Лабунській, Людмилі Янушевич, Ользі Лінкевич, Руслану Бахтиєву, Любові Цимбалюк, Костянтину Єремійчуку, Людмилі та Володимиру Кропивницьким, Олені Гуменюк, Сестрам Бенедиктинкам, Єпископу Віталію Кривицькому, Митрополиту Житомирському і Новоград - Волинському УПЦ, Високопреосвященнішому Никодиму, Людмилі Білогор і Житомирському технологічному коледжу КНУБА, фундації "Ашан для молоді", Житомирській філії МБФ "Відкрите серце" та Надії Буравковій, Коростенській філії МБФ "Відкрите серце" і Олені Пашкевич, Наталії Горкуші, Марії Сервачук та ЗОШ №17, БО "Український фонд благодійництва", Петру Залізному та БО "Відкрите серце с. Озадівка", Ірені Марченко та Студії розвитку талантів Ірени Марченко, БФ "Відродження" Володимира Мунтяна, Наталії Леонченко, Ігорю Синьову, Сергію Колесникову, Тетяні Постолатіній, Олександру Раковичу та ТОВ "Полісся Продукт", Миколі Поліщуку та ТОВ "Первоцвіт - Фарм", Ользі Шкулеті, компанії "Єврокухня", фонду Родини Розенблат, Олександру Черняховичу, ГО "Авенір", Миколі Приставському, Karin Rauschenbach, Житомирській міській раді, Управлінню культури Житомирської міської ради, департаменту освіти Житомирської міської ради та ін.
Сподіваємось , що наступний рік принесе нам ще більше партнерів для звершення добра на землі.
Громадська організація "Все робимо самі" щиро вдячна своїм членам організації, які протягом року впроваджували наші ідеї в життя.
Вибачте, що мало фото. Фейсбук не дозволяє більше 42 фото поставити під статтею.

Категорія: Новини | Переглядів: 331 | Додав: vserobsam | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архів записів
пошук
Пользовательский поиск
Міні-чат
Друзі сайту
Календар
«  Лютий 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
RSS импорт: www.rss-script.ru
Яндекс цитирования

Copyright Житомирська міська дитяча громадська організація «Все робимо самі» © 2024
Використовуються технології uCoz
При використаннi iформацii - посилання на сайт обов'язкове.
дизайн "avia-music"