Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 25.04.2024, 01:16

Вся iнформацiя на сторiнцi належить - Житомирськiй міськiй дитячiй громадськiй організаціi «Все робимо самі»
Меню сайту
Яндекс.Погода
Категорії розділу
Новини [213]
Новини з життя органiзацii
Гарячi новини [134]
Анонси майбутнiх подiй, гарячi новини з життя органiзацii.
Реклама
Закладки
Рассказать
Головна » 2016 » Травень » 16 » Житомир став найблагодійнішим містом в Україні
09:30
Житомир став найблагодійнішим містом в Україні

Житомирщина міцно закріпила за собою звання благодійного краю. Доброчинні акції та концерти, виставки, аукціони проходять у Житомирі та області мало не щодня. Благодійники і волонтери допомагають воїнам АТО і громадянам, постраждалим у наслідок конфлікту на Сході України, знедоленим дітям і старим людям, дітям з особливими потребами і багатодітним родинам. 
14 квітня 2016 року Житомир увійшов до «Книги рекордів України» як найблагодійніше місто, провівши шестигодинну публічну акцію «Рекорд доброти» зі збору коштів на потреби онкохворих дітей і дітей з інвалідністю.
Цей рекорд керівник проекту «Книги рекордів України» Ігор Підчебій зафіксував 14 квітня, вручивши відповідний сертифікат житомирському міському голові Сергію Сухомлину.
«Вперше в Україні презентовано яскравий приклад самоорганізації населення задля вирішення соціальних проблем у регіоні. В акції "Рекорд доброти" загалом взяли участь 27 тисяч 465 житомирян. А це – майже 10% усього населення міста Житомира», – зазначив Підчебій.
Скриньки із зібраними коштами о 20:00, одразу по завершенню акції, організатори передали для інкасації в державний банк. Сього вдалось зібрати 228 тис. 131 грн. 40 коп. на потреба дітей. Це лише перший крок до публічної благодійності, зазначили організатори і перший крок до поштовху для інших регіонів впроваджувати подібні акції у себе.
«Метою акції був збір коштів для придбання для п'ятьох онкохворих дітей тих ліків, яких вони потребують буквально зараз, а також організація реабілітації та санаторно-курортного лікування у центрі Козявкіна для чотирьох дітей із особливими потребами», – прокоментував співорганізатор заходу, голова громадської організації «Все робимо самі» Богдан Купчинський.

Справді у Житомирі відбулася подія, яка стала однією з найвизначніших у календарі 2016-го благодійного року. Такий захід проводиться в Житомирі вперше і зібрав велику кількість небайдужих житомирян і гостей міста – доброчинців, бізнесменів, представників громадськості та артистів.
Організатори заходу: Житомирська міська рада, ЖМДГО «Все робимо самі», БО «Разом до життя», БО «Український фонд благодійництва», клуб благодійників «Ангели добрих справ».
Генеральним спонсором акції виступив Житомирський маслозавод – компанія «Рудь».
Протягом усього часу проведення Рекорду доброти відбувався благодійний концерт за участю художніх колективів міста Житомира та артистів України: Андріани, Лєни Дарк, Заслуженої артистки України Ангелії, Максима Нвіцького, Міккі Майка, Матвія Вермієнко, Лори Суперфін, Георгія Нечаєва, Оперної Діви України Олени Гребенюк, Анни Кросс, Поля Манондіза, дуету Анна – Марія, гурту «Тарута», Світлани Ніконорової та ін.
Для дітей були проведені різноманітні ігри, конкурси, розваги з ляльками велетнями та аніматорами.
Кожен учасник Рекорду Доброти отримав свій реєстраційний номер, після чого підходив до скрині і вкидав свій благодійний внесок на потребу дітей, які хворіють. По закінченню акції, всі скрині були інкасовані державним банком та перераховані на дві організації: ГО «Все робимо самі» та БО «Разом до життя», які будуть використовувати ці гроші за призначенням. Звіти про використання коштів буду розіслані підприємствам міста, навчальним закладам, державним установам і тд. Також відбудуться ряд передач на телебаченні за участю дітей, яким ці організації допомогли в лікуванні.

Організатори вдячні всім, хто приєднались до акції «Рекорд Доброти»: Інтернет видання «Житомир інфо», який став генеральним медіа партнером акції; Інтернет сайт «Перший інформаційний», РА «Інформбюро», Телеканал Союз ТВ Сайт міста Житомира 0412, Інтернет видання Моє місто, газета «20 хвилин», газета «ЕХО», радіо «Крок радіо», радіостанція «Житомирська Хвиля», Житомирська філія НТКУ, Інтернет видання «Всі новини», газета Місто, газета Житомирщина, Національне радіо України, РА «Клуб ефективної реклами», Телеканал СК1.
Організатори вдячні спонсорам за допомогу в організації акції «Рекорд Доброти»: ТОВ «РЕК», компанія «ЕКТА», салон – магазин «Єврокухня», БО «ЛАВ», БО «Фонд родини Розенблат», ТОВ «Візаж», ТОВ «Магія комфорту», ТМ «Рудь», КП «Міськсвітло», Рада Федерації Профспілок Житомирської області та ін.
Також організатори вдячні кожному житомирянину за активність і за його пожертву.

Категорія: Новини | Переглядів: 693 | Додав: vserobsam | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архів записів
пошук
Пользовательский поиск
Міні-чат
Друзі сайту
Календар
«  Травень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
RSS импорт: www.rss-script.ru
Яндекс цитирования

Copyright Житомирська міська дитяча громадська організація «Все робимо самі» © 2024
Використовуються технології uCoz
При використаннi iформацii - посилання на сайт обов'язкове.
дизайн "avia-music"