Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 26.04.2024, 00:51

Вся iнформацiя на сторiнцi належить - Житомирськiй міськiй дитячiй громадськiй організаціi «Все робимо самі»
Меню сайту
Яндекс.Погода
Категорії розділу
Новини [213]
Новини з життя органiзацii
Гарячi новини [134]
Анонси майбутнiх подiй, гарячi новини з життя органiзацii.
Реклама
Закладки
Рассказать
Головна » 2013 » Жовтень » 20 » Житомир поповнився трьома алеями квітів
11:28
Житомир поповнився трьома алеями квітів

Члени дитячої організації громадської організації «Все робимо самі», які вже 10 років поспіль багато чого дійсно роблять «самі», як і обіцяли напередодні святкування 10-річчя організації, зробили подарунок Житомиру - висадили «свою» квіткову алею. Вона з"явилася перед ЗОШ №17, що по вул. Київській.

Однак не обійшлося й без казусів. Громадський діяч і підприємець, який вже понад місяць тому обіцяв профінансувати купівлю горщиків з квітами, позавчора про це ще згадував, але слова свого так і не дотримав. Та, як кажуть, якщо одні двері зачиняються, то інші відчиняються…

«Проблему» вирішила жінка-підприємець на ім’я Валентина, яка торгує квітами на Житньому ринку. Вона надала 22 горщики з саджанцями квітів й побажала залишитись невідомою, бо вважає, що добрі справи треба робити, не рекламуючи себе. Причому благодійниця віддала найгарніші з тих, що в неї були для продажу.
Як повідомив голова ЖМДГО «Все робимо самі» Богдан Купчинський,  Житомир поповнився ще двома алеями від «Все робимо самі». На цей раз біля школи-ліцею №25 і ЗОШ №7

Тут варто зазначити, що спочатку висадку квітів активісти ЖМДГО «Все робимо самі» планували зробити в сквері по вул. Лятошинського, що неподалік Житнього ринку, де вже неодноразово їх висаджували. Але досвід засвідчив, що деякі житомиряни ще не навчились цінувати чужу працю й кошти: влітку саджанці частково розкрадались. А під час «ялинкових" базарів посаджені квіти витолочувались так, що навесні вже не пробивались з-під землі. Тому було прийнято рішення посадити квіти там, де за ними будуть доглядати.

Від імені членів правління ЖМДГО «Все робимо самі» висловлюю щиру подяку тим, хто долучився до добрих справ, що їх зорганізувала ЖМДГО «Все робимо самі».
Категорія: Гарячi новини | Переглядів: 534 | Додав: vserobsam | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архів записів
пошук
Пользовательский поиск
Міні-чат
Друзі сайту
Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
RSS импорт: www.rss-script.ru
Яндекс цитирования

Copyright Житомирська міська дитяча громадська організація «Все робимо самі» © 2024
Використовуються технології uCoz
При використаннi iформацii - посилання на сайт обов'язкове.
дизайн "avia-music"