Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 29.03.2024, 06:55

Вся iнформацiя на сторiнцi належить - Житомирськiй міськiй дитячiй громадськiй організаціi «Все робимо самі»
Меню сайту
Яндекс.Погода
Категорії розділу
Новини [213]
Новини з життя органiзацii
Гарячi новини [134]
Анонси майбутнiх подiй, гарячi новини з життя органiзацii.
Реклама
Закладки
Рассказать
Головна » 2011 » Січень » 14 » Відпочинок в Карпатах завдяки компанії "МТС - Україна"
20:42
Відпочинок в Карпатах завдяки компанії "МТС - Україна"
Різдво в Карпатах завдяки мобільному оператору  «МТС – Україна»
Благодійний телепроект танцювальний марафон «Промінь надії» триває. Мета цього проекту – соціалізація та адаптація дітей з особливими потребами шляхом набуття навиків з вжитково – прикладного, театрального мистецтв та хореографії; покращення матеріального становища родин де виховуються діти – інваліди шляхом залучення влади, бізнесу та громадськості; покращення стану здоров’я дітей з особливими потребами шляхом організації оздоровлення. Проект проходить за фінансової підтримки Міжнародного фонду «Відродження» та Всеукраїнського благодійного фонду «Крона», а також ряду підприємців Житомирщини. Отже проект вбачав багато програм, що потрібно було виконати організаторам, а саме Житомирській міській дитячій громадській організації «Все робимо самі», для учасників телепроекту. Один із пунктів виконання проекту була організація оздоровлення дітей – учасників танцювального марафону. В організації розпочалась робота з пошуку фінансових партнерів для виконання програми. Без сумнівів надійний партнер знайшовся. Соціально відповідальна компанія «МТС – Україна» і стала тим самим фінансовим партнером, можна назвати генеральним спонсором оздоровлення та й самого танцювального марафону «Промінь надії», організувавши для 15 учасників проекту прекрасне оздоровлення в Карпатах у с. Микуличі. За словами голови правління організації «Все робимо самі» Богдана Купчинського, за 10 днів перебування в котеджному містечку, діти здружились і стали справжньою сім’єю. На запитання, що ж запам’яталось дітям з відпочинку, всі одноголосно відповіли – поїздка в Ворохту, катання на санчатах, вивчення колядок, а потім і колядування у мешканців с. Микуличі, а також спільне приготування куті. Правління Житомирської міської дитячої громадської організації «Все робимо самі» безмежно вдячна оператору мобільного зв’язку «МТС – Україна» за співучасть та фінансову допомогу у проекті «Промінь надії».
Категорія: Новини | Переглядів: 1500 | Додав: vserobsam | Рейтинг: 4.7/3
Всього коментарів: 4
4 Анна  
0
Також дякую компанії МТС та організацію "Все робимо самі" за прекрасний відпочинок в Карпатах.Це було незабутньо!!!!

3 vserobsam  
0
Так, поїздка вдалась завдяки ПрАТ "МТС - Україна" велика подяка їм за це.

2 Света  
0
Да, действительно поездка удалась! Благодаря МТС и организации "Все робимо сами" Дети остались очень довольны, получив заряд здоровья, массу положительных эмоций и возможность увидеть Карпаты.

1 Валя  
0
Спасибо МТС за то, что не забываете о таких детях, ведь их никуда не берут отдыхать, а на сколько мне известно, то организация "Все делаем сами" уже второй раз оздоравливает детей инвалидов. Спасибо всем за такой замечательный проект.

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архів записів
пошук
Пользовательский поиск
Міні-чат
Друзі сайту
Календар
«  Січень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
RSS импорт: www.rss-script.ru
Яндекс цитирования

Copyright Житомирська міська дитяча громадська організація «Все робимо самі» © 2024
Використовуються технології uCoz
При використаннi iформацii - посилання на сайт обов'язкове.
дизайн "avia-music"