Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 25.04.2024, 08:23

Вся iнформацiя на сторiнцi належить - Житомирськiй міськiй дитячiй громадськiй організаціi «Все робимо самі»
Меню сайту
Яндекс.Погода
Категорії розділу
Новини [213]
Новини з життя органiзацii
Гарячi новини [134]
Анонси майбутнiх подiй, гарячi новини з життя органiзацii.
Реклама
Закладки
Рассказать
Головна » 2018 » Травень » 27 » Відбулись святкові заходи до Дня сім'ї
09:49
Відбулись святкові заходи до Дня сім'ї

15 таврня 2018 року у Міжнародний День Сім'ї, Житомирська міська дитяча громадська організація "Все робимо самі", ЗОШ №17 та міський палац культури провели ряд соціально- культурологічних акцій.
На спортивну акцію, яка проводилась у ЗОШ №17, організатори запросили 20 дітей з інвалідністю м. Житомира. Разом з учнями школи №17, наші діти брали участь у розмалюванні обличчя, у спортивних змаганнях, а також подивились чудовий концерт, організований дітьми - учнями школи. Такі акції в школі проводяться двічі на рік і вже близько 10 років, ми спільно зустрічаємось, аби навчити дітей з інвалідністю не складати руки, а йти до своєї мети.
Від щирого серця, я дякую дирекції ЗОШ №17 за співпрацю і такий чудовий захід. Також в цей день у директора школи - Марії Сервачук, був День Народження. Члени організації "Все робимо самі" привітали Марію Вікторівну, побажавши їй Опіки Діви Марії і необхідних благодатей.
По завершенню заходу, діти з інвалідністю отримали від організації "Все робимо самі" солодкі подарунки.
Цього ж дня о 17.00 в міському палаці культури, відбувся святковий концерт для багатодітних мам, для мам, які виховують дітей з інвалідністю, для лікарів - акушерів та медичних сестер. Ініціаторами цього дійства стали солістки міського палацу культури - Майя Шлапак та Людмила Кругляк. Ми безмежно їм вдячні за культурне дозвілля наших членів організації.
На цьому заході були вручені грамоти лікарям - акушерам від управління охорони здоров'я Житомирської міської ради. Медичним сестрам дитячої лікарні були вручені грамоти, квіти та грошові премії від Народного Депутата України - Борислава Розенблата.
Голова фонду "Зігрій любов'ю дитину - Ольга Сердюкова, отримала з рук представника Житомирської Єпархії Української Православної Церкви, за дорученням Митрополита Житомирського і Новоград - Волинського Никодима, медаль св. Анастасії за благодійницьку діяльність.
На сцені лунали пісні про матерів, про кохання, всі присутні могли любуватись чудовими танцями у виконанні вихованців міського палацу культури. Подарунком для присутніх став також виступ колективу "Сяйво" - організації "Діти сонця", які презентували для глядачів танець "Вінок".
По завершенню заходу, всі присутні отримали подарунки у вигляді миючих та гігієнічних засобів від організації "Все робимо самі", хоча подарунки пообіцяв інший фонд, але свого слова не стримав, то вже буде на їх совісті.
Організація "Все робимо самі" вдячна керівництву міського палацу культури за співпрацю і спільний захід.

Категорія: Новини | Переглядів: 312 | Додав: vserobsam | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архів записів
пошук
Пользовательский поиск
Міні-чат
Друзі сайту
Календар
«  Травень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
RSS импорт: www.rss-script.ru
Яндекс цитирования

Copyright Житомирська міська дитяча громадська організація «Все робимо самі» © 2024
Використовуються технології uCoz
При використаннi iформацii - посилання на сайт обов'язкове.
дизайн "avia-music"