Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 28.03.2024, 15:40

Вся iнформацiя на сторiнцi належить - Житомирськiй міськiй дитячiй громадськiй організаціi «Все робимо самі»
Меню сайту
Яндекс.Погода
Категорії розділу
Новини [213]
Новини з життя органiзацii
Гарячi новини [134]
Анонси майбутнiх подiй, гарячi новини з життя органiзацii.
Реклама
Закладки
Рассказать
Головна » 2019 » Лютий » 8 » Відбулась акція "Ярмарка талантів"
13:08
Відбулась акція "Ярмарка талантів"

04 грудня 2018 року в приміщенні Житомирського технологічного коледжу КНУБА відбулась благодійна акція "Ярмарок талантів" . Акція проводилась для 150 людей з особливими потребами.
Організатори акції: дитяча громадська організація "Все робимо самі", Житомирський технологічний коледж КНУБА, БО "Благодійний фонд "ЛАВ" та депутат Житомирської міської ради - Любов Цимбалюк.
Акція пройшла за підтримки: депутатів Володимира та Людмили Кропивницьких, БФ "Відродження" Володимира Мунтяна", Людмили Янушевич, ТОВ "Полісся Продукт", ЖФ МБФ "Відкрите серце", та ін.
Метою акції було , аби люди з інвалідністю змогли довести впершу чергу собі, що завдяки прояву талантів, вони можуть заробляти собі на необхідні речі.
Під час акції, функціонувало 7 творчих станцій: вокал, хореографія, образотворче мистецтво, загадкова, спортивна, інтелектуальна, театральна. На кожній станції стояли волонтери - студенти Житомирського технологічного коледжу , які давали учасникам акції різні завдання. Учасники в свою чергу проявляючи свої таланти, отримували так звані гроші "Таланти" і по завершенню заходу обмінювали їх на продукти, засоби гігієни, ліки, іграшки, канцтовари, головні убори тощо.
Мета була досягнена, люди, виходячи з зали випромінювали гордість за те, що вони власними талантами змогли заробити собі необхідні речі.
Єдине, що я для себе взяв з проведення цього заходу, що людям з особливими потребами дуже важко відкритись людям і вони звикли себе жаліти і дуже бажають, аби їх також жаліли інші. Але ми, організатори не зупинимось і подібні акції будуть проходити частіше, аби доносити людям з інвалідністю, що просто так, нічого в цьому світі не буває, за все треба боротись .
Я щиро вдячний всім партнерам та спонсорам, що цей захід відбувся і що ми подарували частинку свого серця людям, які потребують нашого милосердя.

Категорія: Новини | Переглядів: 266 | Додав: vserobsam | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архів записів
пошук
Пользовательский поиск
Міні-чат
Друзі сайту
Календар
«  Лютий 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
RSS импорт: www.rss-script.ru
Яндекс цитирования

Copyright Житомирська міська дитяча громадська організація «Все робимо самі» © 2024
Використовуються технології uCoz
При використаннi iформацii - посилання на сайт обов'язкове.
дизайн "avia-music"