Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 29.03.2024, 12:33

Вся iнформацiя на сторiнцi належить - Житомирськiй міськiй дитячiй громадськiй організаціi «Все робимо самі»
Меню сайту
Яндекс.Погода
Категорії розділу
Новини [213]
Новини з життя органiзацii
Гарячi новини [134]
Анонси майбутнiх подiй, гарячi новини з життя органiзацii.
Реклама
Закладки
Рассказать
Головна » 2017 » Липень » 23 » В Житомирі пройшов З'їзд молоді за подолання негативних явищ у світі
08:23
В Житомирі пройшов З'їзд молоді за подолання негативних явищ у світі

З 28 по 30 квітня 2017 року в Житомирі пройшов З’їзд Молоді за подолання негативних явищ у світі – Світовий Рекорд Доброти. Ця подія об’єднала навколо себе свідому молодь, яка прагне міняти своє життя і життя оточуючих на краще.
Мета заходу була:
1. Зібрати молодь з різних країн заради опрацювання спільних дій по подоланню негативних явищ у світі.
2. Об’єднати зусилля влади та молоді різних країн до подолання бідності у світі.
3. Зібрати кошти від Рекорду Доброти для лікування дітей з особливими потребами в тому числі і дітей з онкологічними захворюваннями та дітьми хворими на ВІЛ. Також зібрати необхідну допомогу для багатодітних родин, родин де виховуються діти з особливими потребами та малозабезпечених родин.
З’їзд Молоді за подолання негативних явищ у світі пройшов в місті Житомирі у мальовничому куточку міста – Гідропарку.
Програма заходу охопила такі цілі: 
1.Зібрала в місті Житомирі молодь, яка бажає змінювати світ на краще, знає як подолати негативні явища у світі ( корупція, безробіття, наркоманія, біженство, алкоголізм, торгівля людьми, безпека в Інтернеті, збройні конфлікти, комерційна сексуальна експлуатація дітей, гендерна нерівність та ін.).
2. Надала максимально інформацію про кожне негативне явище і спільно віднайшли шляхи подолання негативних явищ у світі.
3. Написали Резолюцію З’їзду Молоді, про подолання негативних явищ у світі. ( Резолюція буде передана в ООН, НАТО, ЄС, ОБСЄ та всім керівникам держав у світі).
4. Надали майданчик для молоді, яка прагне міняти світ на краще. Надали майданчик молоді для реалізації їх ідей та прагнень.
5. Створили рух молоді за подолання негативних явищ у світі куди увійшли представники різних міст України, а також представники Польщі, Чехії, Білорусії, Арменії, Азербайджану та Камеруну.

6. Зібрали пожертви на лікування дітей з онкологічними захворюваннями та дітей з особливими потребами і дітей хворих на ВІЛ.
Світовий Рекорд Доброти розпочався 28 квітня з 10.00 в комунальних закладах, навчальних закладах, в управліннях, а з 18.00 всі бажаючі підтримати дітей приходили у Гідропарк до дорослого пляжу, реєструвались і робили свій благодійний внесок. За дні З’їзду було зібрано близько 60 000 грн. і взяло участь у Рекорді близько 5 тис. осіб. Житомир не зміг повторити минулорічний Рекорд Доброти, а тим паче досягнути нового Рекорду – Світового. Напевне тому, що більшість житомирян байдужо ставиться як до свого міста, так і до дітей, які конче потребують допомоги. Виправдовування в цьому випадку зайві. 
28 квітня з 15.00 до 18.00 розпочалась реєстрація учасників З’їзду Молоді у Гідропарку і о 18.00 відбулось Урочисте відкриття за участю начальника управління освіти – Валентина Арендарчука, громадськості та артистів. Зареєструвалось і пройшли навчання близько 1000 учасників.
В рамках відкриття З’їзду і Світовомуго Рекорду Доброти в Гідропарку була надана допомога 150 багатодітним родинам ( їм надали продуктові набори від ЖФ МБФ “Відкрите серце») , 100 дітям з особливими потребами ( їм надали аптечки з ліками від ТОВ «Первоцвіт Фарм») та малозабезпеченим родинам ( їм надали набори миючих засобів від БО «Відкрите серце»). Всього надано допомоги на суму близько 85 тис.грн.
Всі три дні на учасників та на мешканців міста чекала культурна програма у вигляді концертів де свою творчість дарували:
28 квітня з 18.00 – Оперна Діва України Олена Гребенюк, співак Ярослав Бурлачук, Гурт «Без меж» з міста Запоріжжя, співачка Лєна Дарк, вихованці студії розвитку талантів Ірени Марченко Гендерний інтерактивний театр МГО «Школа Рівних Можливостей», гурти з міст Київ та Житомир.
29 квітня з 18.00 відбувся концерт християнської музики на якому виступали: хор Михайлівського собору УПЦ КП, хор Євангельської теологічної семінарії, гурт «Реджойс», Хор свято –кафедрального собору УПЦ та ін. Також в цей день містян та гостей міста своїм співом порадував гурт «Чорнобривці».
30 квітня відбулось закриття З’їзду Молоді, мав відбутись також концерт за участю співака Петра Чорного, переможиці Х-Фактору Аіди Ніколайчук, гурту “Без меж» , але через дощ, концерт був відмінений. Але артисти приїхали до Житомира, аби зустрітись з учасниками З’їзду Молоді і сфотографуватись на пам’ять.
Також на закритті З’їзду Молоді, чотири представники Житомира, а саме: Анатолій Шекель – Виконавчий директор ДГО «Все робимо самі», Олеся Морозова – Голова БО «Український фонд благодійництва», Марія Сервачук – директор ЗОШ №17 та Оксана Миронова – заступник з виховної роботи ліцею №25 отримали від Федерації Всесвітнього Миру свідоцтва про присвоєння звання «Посол Миру», з чим ми їх також вітаємо.
Тренінги для молоді проводили як знамениті так і починаючі тренери: про подолання корупції молоді розказував Голова комітету Верховної Ради України з протидії корупції – Єгор Соболев, також учасники АТО розказали молоді, як долати тероризм і збройні конфлікти, Тренер Яніна Нємая провела ряд заннять з публічних виступів, практикуючий психолог – консультант Наталія Харитонова провела заняття з подолання не толерантного ставлення до людей з особливими потребами, експерт з питань благодійництва – Богдан Купчинський, розказав молоді, як можна подолати бідність у світі. Також були проведені лекції з недійної безпеки, протидія торгівлі людьми, яку провели представники ГО «Авенір», протидія наркоманії, алкоголізму та СНІДу.
Молодь охоче включалась в обговорення глобальних соціальних тем, а також запропонувала свої бачення подолання негативних явищ, які згодом будуть оформленні в спільну Резолюцію, яка буде направлена в державні інституції, які відповідають за життєдіяльність людей.
Організатори заходу: Житомирська міська рада, департамент молоді та спорту Житомирської ОДА, ЖМДГО «Все робимо самі», БО «Український фонд благодійництва», БО «Разом до Життя», Фонд родини Розенблат, клуб благодійників «Ангели добрих справ».
Організатори виносять подяку за допомогу у проведенні З’їзду Молоді: ТОВ “Полісся – Продукт» і Олександру Раковичу, Олександру Рабіновичу, Любові Цимбалюк, Людмилі та Сергію Нікітчиним, Людмилі та Володимиру Кропивницьким, Людмилі Янушевич, дирекції ЗАТ «Житомирські ласощі», Торгівельно – Економічному коледжу і Ліані Кареліній, Богунській та Корольовській районним радам, управлінню культури Житомирської міської ради, управлінню освіти Житомирської міської ради, управлінню по зв'язкам з громадськістю Житомирської міської ради Голові БО «Відкрите серце» Петру Залізному, голові ЖФ МБФ «Відкрите серце» Надії Буравковій, керівнику ТОВ «Первоцвіт Фарм» Миколі Поліщуку, КП Парк, КП Готель Житомир, кафе «Агнешка», кафе «Аванте», Надії Голуб, Тетяні Постолатіній, Наталії Горкуші, Юлії Вітковській, Вікторії Реганюк, БФІ "Аргас", компанії "Єврокухня", більшості навчальних закладів міста, Олені Розенблат, салон краси "Віва Україна", магазин шкарпеткових виробів "Панчоха ЮА" волонтерам із ЖДУ, Агро - Екологічного університету, Торгівельно - Економічного коледжу та ін.
Дякуємо також нашим медіа партнерам: Житомирська Хвиля, Житомирська дирекція НСТУ, Житомир Інфо, Житомир Тудей, СК1, Національне радіо України, Житомир Лайф та ін.
З’їзд Молоді за подолання негативних явищ у світі завершився і радує те, що молоді сподобалось у нашому місті і вони прагнуть приїздити ще, аби ще більшою кількістю вирішувати глобальні проблеми людства. Ми тепер можемо впевнено говорити, що активної молоді у світі дуже багато і за ними наше теперішнє і майбутнє.

Категорія: Новини | Переглядів: 392 | Додав: vserobsam | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архів записів
пошук
Пользовательский поиск
Міні-чат
Друзі сайту
Календар
«  Липень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
RSS импорт: www.rss-script.ru
Яндекс цитирования

Copyright Житомирська міська дитяча громадська організація «Все робимо самі» © 2024
Використовуються технології uCoz
При використаннi iформацii - посилання на сайт обов'язкове.
дизайн "avia-music"