Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 25.04.2024, 23:49

Вся iнформацiя на сторiнцi належить - Житомирськiй міськiй дитячiй громадськiй організаціi «Все робимо самі»
Меню сайту
Яндекс.Погода
Категорії розділу
Новини [213]
Новини з життя органiзацii
Гарячi новини [134]
Анонси майбутнiх подiй, гарячi новини з життя органiзацii.
Реклама
Закладки
Рассказать
Головна » 2013 » Березень » 18 » В рівному пройшла інформаційна компанія благодійного телепроекту "Твій час"
16:18
В рівному пройшла інформаційна компанія благодійного телепроекту "Твій час"
У рамках всеукраїнського телепроекту для дітей-сиріт з інтернатних закладів Рівненщину відвідали Народна артистка України Ніна Матвієнко та житомирська поетеса Марія Рудак.
Ініціатором проекту «Танцювально-пісенний марафон «Твій час» став голова Житомирської міської дитячої громадської організації «Все робимо самі» Богдан Купчинський. Таким чином їхня організація хоче привернути увагу до дітей, які не мають батьківської любові, і живуть у спеціалізованих закладах. Однією з перших на допомогу проекту прийшла Народна артистка України Ніна Матвієнко. Співачка поділилася, що й сама тривалий час жила у подібному закладі.

- У сім’ї нас було 11 дітей, всіх прогодувати було вкрай складно, - пригадує Ніна Митрофанівна. – І я тривалий час жила в інтернаті. Навчилася я там і працьовитості, і дисципліні, і порядку. Зараз моя мета, а точніше мета цього телепроекту – допомогти дітям, яких усиновлюють, полюбити свої нові сім’ї. Адже дуже часто буває, що візьмуть чоловік і дружина собі дитину, а потім вертають назад. Не приживається вона там, бо не вміє любити.
Та все ж, основна вікова категорія, на підтримку яких направлений проект, – діти 14-16 років. Адже саме їм найскладніше, тому що у такому віці шанс бути усиновленим мінімальний.

- Буває, йдеш по вулиці, і йде собачка. Хтось його взяв, а потім викинув на вулицю, - розмірковує поетеса Марія Рудак. – Ось так і ті діти. Але ж дитина – не собака. Їй потрібні батьки. Як добре, коли вони є, і як же погано, коли їх немає.

Співачка Ніна Матвієнко теж погоджується, що батьки – найдорожчі люди на світі. Та, говорить, що у наш час, навіть при живому батьку й матері, дитина може бути сиротою.

Зараз повіддають дітей на виховання бабусям, дідусям, нянькам, а потім дивуються, чому стали для них чужими, - з сумом говорить пані Ніна. - Та й не виховують зараз тих дітей. Не привчають змалку до праці. Все з’їв комп’ютер. Ніде у світі такого немає, певно, тільки наша нація така. Своя держава своїх і нищить. Я у своїх змалечку розвивала працелюбність і талант. Сини старші малюють чудово, від чоловіка перейняли талант. Тоня теж раніше художником стати мріяла, та потім все ж зрозуміла, що співати – це її покликання. От правду кажуть, що третя дитина переймає таланти обох батьків. Все в ній поєдналося.
У кінці прес-конференції заступник міського голови Галина Кульчинська, яка виступила на підтримку даного проекту, подарувала Ніні Матвієнко бурштинового янгола як пам’ять про Рівненщину.

Після цього всі бажаючі могли відвідати сам концерт. І, власне, зала була заповнена вщент, бажаючих послухати вірші Марії Рудак та послухати голос Ніни Матвієнко виявилося чимало. Кожен глядач міг зробити благодійний внесок для розвитку даного проекту, тим самим допомогти дітям-сиротам.
Всього підтримати проект взялися 10 міст, серед яких є і Рівне.
 вже 26 березня 2013 року подібний захід відбудеться у місті Бердичів за участю зірки української естради - Наталії Валевської.

Категорія: Гарячi новини | Переглядів: 693 | Додав: vserobsam | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архів записів
пошук
Пользовательский поиск
Міні-чат
Друзі сайту
Календар
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
RSS импорт: www.rss-script.ru
Яндекс цитирования

Copyright Житомирська міська дитяча громадська організація «Все робимо самі» © 2024
Використовуються технології uCoz
При використаннi iформацii - посилання на сайт обов'язкове.
дизайн "avia-music"