Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 20.04.2024, 01:18

Вся iнформацiя на сторiнцi належить - Житомирськiй міськiй дитячiй громадськiй організаціi «Все робимо самі»
Меню сайту
Яндекс.Погода
Категорії розділу
Новини [213]
Новини з життя органiзацii
Гарячi новини [134]
Анонси майбутнiх подiй, гарячi новини з життя органiзацii.
Реклама
Закладки
Рассказать
Головна » 2010 » Листопад » 29 » У Житомирі Європейський Союз відкрив дитячий табір толерантності
21:01
У Житомирі Європейський Союз відкрив дитячий табір толерантності
У Житомирі Європейський Союз відкрив дитячий табір толерантності

У Житомирі Європейський Союз відкрив дитячий табір толерантності 19 листопада 2010 в рамках святкування річниці Конвенції Організації Об’єднаних Націй з захисту прав дитини представники Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту, Представництва ЄС в Україні та Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) відкрили дитячі табори толерантності у Києві, Хмельницькому, Львові, Вінниці та Житомирі. Табори тривали з 19 по 21 листопада 2010 та проходили під гаслом «Вас повинні поважати. Ким би ви не були».

Табори об’єднали разом дітей від 14 до 16 років, які є членами Дитячого парламенту та представляють різні соціальні групи та різні форми сімейного виховання (діти з родин, усиновлені, з обмеженими можливостями, діти-біженці, сироти). Табори толерантності були спрямовані на соціалізацію: діти в ігровій формі дізналися про права дитини, толерантне ставлення один до одного та як поводитись без жорстокості. За допомогою різних творчих заходів протягом трьох днів діти виготовляли відео-кліпи та театральні вистави. Тепер, після завершення табору, діти можуть стати тренерами з прав дітей для своїх однолітків. Вони можуть поділитися здобутим досвідом в школі та вдома, а також заохотити однокласників об’єднати зусилля. Табори організовуються в рамках Проекту ЄС «Права жінок та дітей в Україні – комунікаційний компонент» у співпраці з обласними державними адміністраціямиКиєва, Хмельницького, Львова, Вінниці та Житомира, а також Міжнародної громадської організації «Школа рівних можливостей».

В Житомирі табір толерантності відкрився на базі жіночого монастиря св.Бенедикта в об єднав кілька десятків юних житомирян , які протягом двох днів опановували разом ази образотворчого та театрального мистецтва .Результатом їхньої співпраці став банер на тему «Я маю право»

та вистава «Здоровий спосіб життя», яку вони представили на закритті табору 21 листопада перед батьками представниками управління в справах сімї, молоді та спорту обласної ОДА та місцевими ЗМІ.

Під час урочистого відкриття табору виступили координатор Житомирського відділення МГО «Школа рівних можливостей» Богдан Купчинський . виконавчий директор дитячої ГО «Все робимо самі» Анатолій Шекель , які розповіли про мету та план роботи табору.

З привітальним словом до учасників табору звернулася директор соціальних служб для дітей , сімї та молоді міської Ради Ольга Юрченко.

Регіональний менеджер проекту Представництва ЄС в Україні «Права жінок та дітей : комуніуаційний компонент» Тетяна Пінська зазначила , що « за допомогою таких таборів діти зможуть дізнатися про свої права, повагу та толерантність. Поділившись цими знаннями з однокласниками, друзями та навіть родичами, вони також стануть просвітянами».

Творчі вироби дітей з житомирського табору толерантності разом з іншими будуть представлені в Палаці піонерів з 22 листопада по 5 грудня 2010 року протягом двох тижнів, присвячених захисту прав дітей, які проводяться в Україні Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ). Організатори заходу вдячні настоятельці монастиря св. Бенедикта, сестрі Бенедикті за гарний прийом та дітям за їх активну участь.
Категорія: Гарячi новини | Переглядів: 1811 | Додав: vserobsam | Рейтинг: 3.7/3
Всього коментарів: 2
2 Анна  
0
А Я РАДА ЩО Я УЧАСТВУЮ В ЦЬОМУ ТАНЦИ

1 КАТЯ  
0
а ,голосувать де

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архів записів
пошук
Пользовательский поиск
Міні-чат
Друзі сайту
Календар
«  Листопад 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
RSS импорт: www.rss-script.ru
Яндекс цитирования

Copyright Житомирська міська дитяча громадська організація «Все робимо самі» © 2024
Використовуються технології uCoz
При використаннi iформацii - посилання на сайт обов'язкове.
дизайн "avia-music"