Головна | Реєстрація | Вхід | RSSВівторок, 16.04.2024, 22:46

Вся iнформацiя на сторiнцi належить - Житомирськiй міськiй дитячiй громадськiй організаціi «Все робимо самі»
Меню сайту
Яндекс.Погода
Категорії розділу
Новини [213]
Новини з життя органiзацii
Гарячi новини [134]
Анонси майбутнiх подiй, гарячi новини з життя органiзацii.
Реклама
Закладки
Рассказать
Головна » 2017 » Вересень » 9 » Творча лабораторія для дітей з особливими потребами
08:42
Творча лабораторія для дітей з особливими потребами

01 вересня 2017 року в Загальноосвітній школі №7 відбулось урочисте відкриття творчої лабораторії для дітей з особливими потребами міста Житомира.
Це перша в Україні творча лабораторія для дітей з особливими потребами, яка почала діяти при навчальному закладі.
Організатори творчої лабораторії: Житомирська міська дитяча громадська організація «Все робимо самі», ЗОШ №7 та Житомирська єпархія Української Православної Церкви.
Мета створення творчої лабораторії: набуття навичок з образотворчого мистецтва дітьми з особливими потребами; розвиток творчого потенціалу дітей з особливими потребами; відбір творчих робіт дітей з особливими потребами для реалізації на благодійних аукціонах, ярмарках, аби діти мали змогу отримати фінансову винагороду за свої роботи, тим самим зможуть придбати собі найнеобхідніші речі.
Творча лабораторія щодня до обіду буде слугувати, як клас для малювання для дітей 5,6,7 класів, у другій половині дня, 
( тричі на тиждень) діти з особливими потребами збиратимуться в творчій лабораторії і тренер з образотворчого мистецтва безкоштовно проводитиме майстер – класи з малювання, ліпки з пластиліну, майстер- класи з бісероплетіння та природного матеріалу. Також діти з особливими потребами будуть переглядати пізнавальні фільми під час майстер – класів.
На свято завітали гості: Людмила Янушевич, Людмила Кропивницька, Митрополит Житомирський і Новоград - Волинський Преосвященіший Никодим, представниця благодійного фонду "Фонд родини Розенблат" - Людмила Альтовська.
Завдяки підтримки небайдужих людей вдалось відремонтувати творчу лабораторію та придбати необхідне обладнання, все це вдалось закупити завдяки Житомирській Єпархії Української Православної Церкви, яка подарувала у лабораторію мольберти та інтерактивну дошку, Голові фонду «Рідний Житомир» - Людмилі Кропивницькій, яка подарувала броньовані двері та канцтовари, Заступнику Голови Богунської районної ради з питань діяльності виконавчих органів – Людмилі Янушевич, яка подарувала канцтовари та книги для вчителів історії, Дирекції Коростенського заводу МДФ, які допомогли з ламінатом, Благодійному фонду «Фонд родини Розенблат», який подарував мультимедійний проектор та дитячої громадської організації «Все робимо самі», яка закупила стільці та парти. Взагалом на створення творчої лабораторії було залучено допомоги на понад 80 000 гривень.
Освятив творчу лабораторію Митрополит Никодим і побажав дітям розвитку своїх талантів, а також перебувати в Божій любові. Кожен із гостей привітав дітей з відкриттям творчої лабораторії, а директорка ЗОШ №7 - Валентина Чубінська вручила Подяки спонсорам за надану допомогу.
Дякуємо усім, хто долучився до висвітлення цієї події. Тепер в Житомирі є творча лабораторія, куди діти можуть приходити і розвиватись.

Категорія: Новини | Переглядів: 406 | Додав: vserobsam | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архів записів
пошук
Пользовательский поиск
Міні-чат
Друзі сайту
Календар
«  Вересень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
RSS импорт: www.rss-script.ru
Яндекс цитирования

Copyright Житомирська міська дитяча громадська організація «Все робимо самі» © 2024
Використовуються технології uCoz
При використаннi iформацii - посилання на сайт обов'язкове.
дизайн "avia-music"