Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 29.03.2024, 16:52

Вся iнформацiя на сторiнцi належить - Житомирськiй міськiй дитячiй громадськiй організаціi «Все робимо самі»
Меню сайту
Яндекс.Погода
Категорії розділу
Новини [213]
Новини з життя органiзацii
Гарячi новини [134]
Анонси майбутнiх подiй, гарячi новини з життя органiзацii.
Реклама
Закладки
Рассказать
Головна » 2011 » Лютий » 12 » Промінь надії підійшов до свого завершення
12:46
Промінь надії підійшов до свого завершення
В Житомирі завершився благодійний танцювальний телепроект «Промінь надії», який проходив в рамках антикризової програми Міжнародного фонду «Відродження» та Всеукраінського благодійного фонду «Крона». Він тривав півроку, а постійними його учасниками були 15 дітей з обмеженими можливостями та їхні родини. Дітей різного віку з різними проблемами зі здоров’ям об’єднували спільні справи – участь в майстер-класах, поїздки, спілкування із однолітками. Проект складався з декількох етапів. Перший – це навчання дітей, де кожен з 15 учасників відвідував майстер-класи з хореографії, театрального та образотворчого мистецтва. Другим етапом завдяки спонсорської підтримки, а саме ПрАТ «МТС Україна» стало оздоровлення дітей в Карпатах. І зрештою - проведення заключного етапу – танцювальної програми. Впродовж двох місяців 15 дітей з фізичними вадами, займалися хореографією в 15 різних танцювальних колективах міста. Розповідає керівник ансамблю «Зоряночка» Житомирського міського Палацу культури Алла НЕЗВЕЦЬКА:

«Коли діти, учасники проекту, тільки прийшли до нас, вони були дуже сковані, я не бачила в них усмішок, вони дивилися, як на них будуть реагувати інші діти, як приймуть до своєї групи. Але з кожною репетицією ці діти розкривалися, як квітка. Вони навчилися не лише танцювальним елементам, а й стали проявляти себе як актори»

Як повідомили організатори проекту, в результаті фінальних змагань телепроекту перемогу здобув Андрій ХРОБУСТ. Всі учасники телепроекту отримали подарунки, Андрію ж дістався головний приз – ноутбук від депутата Житомирської міської ради Михайла Пухтаєвича. Всі подарунки діти заробили своєю працею, наголосив автор проекту, голова міської організації «Все робимо самі» Богдан КУПЧИНСЬКИЙ:

«Ми налаштовували дітей на те, що переможець має бути один. Чому ми так зробили, тому що в справжньому житті за все потрібно боротися і ми навчили їх боротися за головний приз, за свою мету» Дитяча організація «Все робимо самі» висловлює щиру подяку за спонсорську підтримку всіх партнерів: Депутату міської ради Любові Цимбалюк, Миколі Поліщуку – ТОВ «Первоцвіт – фарм», Кафе «Мета», Мак Дональдс, « Челентано», Поліський чай», «Львівська майстерня шоколаду», директору магазину оптики «Фільман» Тетяні Паламарчук, фірмі «Ладес», ресторанному комплексу «Королівська бочка», газеті «Ваші інтереси», фондам «Співтворчість» та «Відкрите серце», Сергію Форесту та іншим. Особлива подяка за роботу хореографам колективів «Світлячок», «Дюймовочка», «ТІП – ТОП», «Зоряночка», «Зоряниця», «Фантазія», «Диваки» та іншим. Подяка тренерам майстер – класів та всім хто взяв активну участь у проекті.

В березні місяці організатори планують старт нового благодійного проекту. На відміну від двох попередніх, він буде пісенного спрямування і орієнтований на дітей з багатодітних сімей, малозабезпечених та дітей з особливими потребами.
Категорія: Новини | Переглядів: 1350 | Додав: vserobsam | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 Володимир  
0
на мою думку, цей проект був найкращим проектом в Житомирі за багато років.

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архів записів
пошук
Пользовательский поиск
Міні-чат
Друзі сайту
Календар
«  Лютий 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
RSS импорт: www.rss-script.ru
Яндекс цитирования

Copyright Житомирська міська дитяча громадська організація «Все робимо самі» © 2024
Використовуються технології uCoz
При використаннi iформацii - посилання на сайт обов'язкове.
дизайн "avia-music"