Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 29.03.2024, 12:08

Вся iнформацiя на сторiнцi належить - Житомирськiй міськiй дитячiй громадськiй організаціi «Все робимо самі»
Меню сайту
Яндекс.Погода
Категорії розділу
Новини [213]
Новини з життя органiзацii
Гарячi новини [134]
Анонси майбутнiх подiй, гарячi новини з життя органiзацii.
Реклама
Закладки
Рассказать
Головна » 2014 » Грудень » 18 » Показ мод для особливих дітей
10:25
Показ мод для особливих дітей

15 грудня в ресторані «Анна» у Житомирі відбувся благодійний показ мод дітьми та молоддю з особливими потребами.

Організаторами заходу виступила організація «Все робимо самі» спільно з Житомирським обласним благодійним фондом «Зігрій любов’ю дитину», швейною фабрикою «Марічка» та ТОВ "Первоцвіт Фарм"

Як розповів  голова Житомирської міської дитячої громадської організації «Все робимо самі» Богдан Купчинський, за свої виступи у ролі моделей діти та молодь з особливими потребами отримали грошову винагороду від спонсорів (представників бізнесу), а також безліч подарунків: взуття, косметику тощо – усього на 27 500 грн.

У показі брало участь 11 моделей (двоє не з’явилися за станом здоров’я). На подіум діти виходили у трьох образах.

«Усього було три виходи: у святковому вбранні, в якому діти ходять в гості, у буденному одязі та карнавальних костюмах. До речі, повсякденний одяг для дефіле дітям подарувала фабрика «Марічка», загальна вартість вбрання – більше 3 тис. грн. Одяг для виходу «Новорічний бал» надали напрокат у Палаці культури. Деякі спонсори давали дітям, дефіле яких їм найбільше сподобалося, навіть по 1 тис. грн. Тобто, це вперше такі дітки стали моделями та змогли за це заробити гроші», - розповів Купчинський.

Також в рамках заходу відбулася благодійна виставка-продаж дитячих робіт на новорічну тематику – виробів з бісеру, паперу, картин з пластиліну. Відвідувачі виставки обирали вироби, які найбільше припали їм до душі, та передали батькам авторів 1,5 тис. грн.

Грошові винагороди моделям вручала і директор департаменту сім'ї, молоді та спорту Житомирської облдержадміністрації Світлана Гресь.

Окрім модного дефіле, відвідувачі могли насолодитися виступами оперної Діви України Олени Гребенюк та Заслуженої артистки України Марини Одольської. Також на заході побували знамениті дизайнери Маргарита Козак та Мирослав Мельник.

Свою творчість подарували глядачам і шоу-театр "Клем" та театральна студія "Світлячок.

Загалом захід пройшов з аншлагом, радіє Богдан Купчинський.

«Зал був повен, ми навіть не очікували. Ми й надалі плануємо працювати з дітьми та молоддю з особливими потребами. Так, ми вже подали заявку у Посольство Німеччини для участі у танцювальному телепроекті «Промінь світла», де дітки з особливими потребами будуть танцювати разом і на рівні зі здоровими дітьми», - поділився планами Купчинський.

Дитяча громадська організація "Все робимо самі" висловлює щиру подяку: Депутатам Житомирської міської ради Михайлу Пухтаєвичу та Валерію Онопрієнко, Ользі Сердюковій, Сурену Геворгяну, Миколі Поліщуку, Олені Кочеровській, компанії "Ейвон", компанії "Оріфлейм", Ірині Малиновській, усім  мас-медіа за підтримку показу мод дітьми з особливими потребами.

Організація "Все робимо самі" і надалі буде впроваджувати подібні проекти, які дозволяють соціалізувати дітей з особливими потребами у суспільство.

Категорія: Новини | Переглядів: 627 | Додав: vserobsam | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архів записів
пошук
Пользовательский поиск
Міні-чат
Друзі сайту
Календар
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
RSS импорт: www.rss-script.ru
Яндекс цитирования

Copyright Житомирська міська дитяча громадська організація «Все робимо самі» © 2024
Використовуються технології uCoz
При використаннi iформацii - посилання на сайт обов'язкове.
дизайн "avia-music"