Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 20.04.2024, 16:21

Вся iнформацiя на сторiнцi належить - Житомирськiй міськiй дитячiй громадськiй організаціi «Все робимо самі»
Меню сайту
Яндекс.Погода
Категорії розділу
Новини [213]
Новини з життя органiзацii
Гарячi новини [134]
Анонси майбутнiх подiй, гарячi новини з життя органiзацii.
Реклама
Закладки
Рассказать
Головна » 2013 » Жовтень » 3 » Організація "Все робимо самі" відзначила десятирічний ювілей
11:56
Організація "Все робимо самі" відзначила десятирічний ювілей
а 10-й річниці з дня народження дитячої організації «Все робимо самі» співали Тіна Кароль , Олександр Рибак, Діма Бєлан, Лайма Вайкуле… А от запрошені гості прийшли не всі…
У суботу, 21 вересня, свій 10-літній ювілей урочисто відзначила Житомирська міська дитяча громадська організація «Все робимо самі». Програма святкування розпочалась о 10-ій ранку «сюрпризом» для членів правління організації. На запрошення директора «Львівської майстерні шоколаду» Людмили Зубко вони навчались виготовляти цукерки з натурального шоколаду, а виготовлені власноруч солодощі отримали в подарунок.

Затим свято продовжилось у міському палаці культури. Ювілярів привітали учні житомирської ЗОШ № 7 , вихованці театрально-хореографічної студії «Світлячок» та її художній керівник Ольга Костюшко.

Від імені міської організації Товариства Червоного Хреста в Україні, яка є одним з перших спонсорів організації «Все робимо самі», ювілярів привітала її директор – Раїса Черемісіна.
Учасники відомих міських хореографічних колективів «Зоряночка» , «Зоряниця», «Світлячок», «Ритм», «Тіп - Топ», та дитячого хору «Струмочок», які є давніми друзями «Все робимо самі», своїми виступами створили незабутню атмосферу свята й подарували присутнім у залі гостям та організаторам хвилю позитивних вражень.

Неперевершеним (як і завжди) був й виступ зразкового художнього колективу шоу-театру «КЛЕМ», що діє при міському Центрі творчості дітей і молоді. Вони привезли на свято «зірок»: Лайму Вайкуле, Тіну Кароль, Олександра Рибака , Діму Бєлана та інших, манеру виконання й образи котрих під час виконання номера «Євробачення по-українськи» передали під шквал аплодисментів юні учасники театру пародій.
Організації «Все робимо самі» випало працювати за часів роботи трьох мерів Житомира: Георгія Буравкова, Віри Шелудченко й Володимира Дебоя. Всі троє були запрошені на свято, але , на жаль, жоден з них не прийшов. Щоправда , нині діючий мер направив своїх представників: Людмилу Сікайло, заступника начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради та Ольгу Юрченко - директора міського Центру соціальних служб для дітей і молоді. Вони привітали членів організації та вручили подяки її активістам: Марії Рудак, Надії Голуб і Тамарі Глазуновій.
Під час свята учасники «Все робимо самі» прозвітували за проведену за час свого десятирічного існування роботу й презентували присутнім документальний фільм про організацію.

За час свого існування( юридично організація була зареєстрована в 2003 році) ЖМДГО «Все робимо самі» провела понад 220 благодійних заходів: різдвяні, новорічні, фестивалі «Перлина дитинства», родинні свята, дворові та екологічні акції, благодійний телепроект «Промінь надії» на підтримку дітей з особливими потребами, інформаційні заходи з протидії торгівлі людьми тощо.

Лідер організації та її незмінний голова правління Богдан Купчинський на знак визнання цієї роботи у 2010 році отримав звання «Благодійник року ».
Головою організації – Богданом Купчинським було вручено більш як 100 запрошень представникам влади, керівникам організацій, бізнесменам та підприємцям. Однак, прийшло за цими запрошеннями аж…. 5 осіб. Чому не прийшли – запитання без відповіді... Серед тих, хто прийшов, і, мабуть, приходив завжди, коли запрошували , чоловік, який заслуговує на найщиріші слова подяки-депутат міської ради Михайло Пухтаєвич.

З 2008 року він неодноразово підтримував проекти, що їх організовувала ГО «Все робимо самі». Цього дня з нагоди свята він подарував організації сертифікат на давно омріяний її керівництвом ноутбук.
Теплі вітання на адресу організації висловила постійний її спонсор і учасник, голова Житомирської Організації Міжнародного фонду «Співтворчість» Тетяна Постолатіна. Вона нагадала присутнім як все починалось та який нелегкий шлях довелось пройти голові організації «Все робимо самі» Богдану Купчинському на шляху до її становлення.

Порадували присутніх й виступ гостей з Києва - фольклорного гурту «Українські барви» , а також пісенні вітання від давнього друга організації, нашого земляка, фіналіста проекту телеканалу «1+1» «Голос країни-3» Артема Кондратюка. До речі, Артем Кондратюк вже понад п’ять років своїми пісенними виступами підтримував акції, що їх проводила ГО «Все робимо самі».
Зі словами подяки до присутніх звернувся голова організації Богдан Купчинський. Він висловив надію, що організація буде жити, розвиватися й у майбутньому відзначить ще більш значущий ювілей.

Нині «Все робимо самі» має нові плани, а її члени знають, як їх реалізувати.
Категорія: Новини | Переглядів: 626 | Додав: vserobsam | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архів записів
пошук
Пользовательский поиск
Міні-чат
Друзі сайту
Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
RSS импорт: www.rss-script.ru
Яндекс цитирования

Copyright Житомирська міська дитяча громадська організація «Все робимо самі» © 2024
Використовуються технології uCoz
При використаннi iформацii - посилання на сайт обов'язкове.
дизайн "avia-music"