Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 25.04.2024, 12:08

Вся iнформацiя на сторiнцi належить - Житомирськiй міськiй дитячiй громадськiй організаціi «Все робимо самі»
Меню сайту
Яндекс.Погода
Категорії розділу
Новини [213]
Новини з життя органiзацii
Гарячi новини [134]
Анонси майбутнiх подiй, гарячi новини з життя органiзацii.
Реклама
Закладки
Рассказать
Головна » 2016 » Травень » 16 » Кошти від акції "Рекорд Доброти" вже почали передавати на лікування дітей
09:36
Кошти від акції "Рекорд Доброти" вже почали передавати на лікування дітей

Підвести своєрідний підсумок та подякувати за підтримку, вирішили організатори «Рекорду доброти», який нещодавно відбувся у Житомирі. 228 тис 131 грн 40 коп – саме таку суму було зібрано під час акції. Ці кошти були розділені між 2 організаціями: «Разом до життя» та «Все робимо самі».

Богдан Купчинський, голова правління ЖМДГО «Все робимо самі»: «Я хочу сказати, що ми уже витратили 41 тис 740 грн на лікування 6-х дітей. Одна дитина отримала кошти для проведення операції, двоє діток з червня по серпень місяць будуть проходити іпотерапію, і ще троє – поїхали і поїдуть, на реабілітацію у міжнародний центр відновного лікування ,тобто у центр Козявкіна».

Людмила Свобода, голова правління БО «Разом до життя»: «Так как у нас специфика организации это помощь онкобольным деткам, а лечение детской онкологии в нашей стране очень затратное, поэтому все деньги собранные на «Рекорде доброты» и переданные нашей организации, мы тратим на приобретение препаратов для онкобольных деток. Уже половина суммы, а это около 50 тыс грн, потратили на лечение, и это только за 1 месяц, после акции».

Представники ЗМІ, бізнесу та влади сьогодні отримали подяки за внесок, який був зроблений ними в організацію акції. Серед них був й член виконавчого комітету Руслан Годований, який одразу зголосився надати свою підтримку  «Рекорду доброти». «Будь-яка ініціатива, спрямована на допомогу тим, хто її потребує, має бути підтримана не словом, а ділом», - переконаний Руслан Годований.

Руслан Годований, член виконавчого комітету Житомирської міської ради: «На справді, я вже довго працюю у фонді «Разом до життя», який опікується онкохворими дітьми. Тому, будь-яку іншу справу, направлену на допомогу хворим та нужденним, потрібно також підтримувати. Знаєте, я переконаний у тому, віра – це не найбільше на що ми спроможні, адже віра без добрих справ нічого не варта».

Категорія: Новини | Переглядів: 541 | Додав: vserobsam | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архів записів
пошук
Пользовательский поиск
Міні-чат
Друзі сайту
Календар
«  Травень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
RSS импорт: www.rss-script.ru
Яндекс цитирования

Copyright Житомирська міська дитяча громадська організація «Все робимо самі» © 2024
Використовуються технології uCoz
При використаннi iформацii - посилання на сайт обов'язкове.
дизайн "avia-music"