Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСереда, 24.04.2024, 10:44

Вся iнформацiя на сторiнцi належить - Житомирськiй міськiй дитячiй громадськiй організаціi «Все робимо самі»
Меню сайту
Яндекс.Погода
Категорії розділу
Новини [213]
Новини з життя органiзацii
Гарячi новини [134]
Анонси майбутнiх подiй, гарячi новини з життя органiзацii.
Реклама
Закладки
Рассказать
Головна » Гарячi новини
« 1 2 ... 20 21 22 23 »
В Україні стартував благодійний телепроект пісенно-танцювальний марафон "Твій час" на підтримку дітей - сиріт з інтернатних закладів.
 Ініціаторами цього проекту виступили Житомирська міська дитяча громадська організація "Все робимо самі" голова правління Богдан Купчинський та компанія "Гештальт Консалтінг Груп"- генеральний директор Анатолій Тихончук.
   Мета проекту - соціалізація та адаптація дітей-сиріт з інтернатних закладів; пропаганда усиновлення дітей віком від 14 до 16 років; знаходження родин, які готові усиновити дітей - учасників проекту; формування толерантного ставлення до них; показати суспільству позитивну сторону дитини - сироти; розвиток творчих здіб ... Читати далі »
Категорія: Гарячi новини | Переглядів: 726 | Додав: vserobsam | Дата: 17.12.2012 | Коментарі (0)

   В наш час дитяча смертність перевищує смертність від старості. Все від того, що в Україні і досі не має вдосконалого центру ранньої діагностики та реабілітації для дітей. Держава не закуповує сучасне обладнання для діагностики організму. Але кожен Українець своєю пожертвою може цю ситуацію змінити. Саме тому,Житомирська міська дитяча громадська організація "Все робимо самі" спільно з Житомирським обласним благодійним фондом "Імперія благодійності" мають намір відкрити в Житомирі Всеукраїнський центр ранної діагностики "Щасливе дитинство"для дітей з малозахищених категорій населення, започаткувавши благодійний проект зі збору коштів. 
  Вартісь цього проекту складає 50,000,000 гривень. Цей центр є незвичним тим, що дітей будуть не лише діагностувати , а і реабілітувати. Реабілітація буде проходити в два етапи- медична реабілітаці і творча. Ц ... Читати далі »
Категорія: Гарячi новини | Переглядів: 786 | Додав: vserobsam | Дата: 23.04.2012 | Коментарі (0)

Всеукраїнська Акція «Миколай про тебе не забуде» дійшла до міста Житомира. Організатороми цього заходу виступили: Житомирська міська дитяча громадська організація «Все робимо самі» та Житомирський міський громадський благодійний фонд захисту неповнолітніх «Катерина».Зауважимо факт, що фонд «Катерина» став головним спонсором одного із заходів великомаштабної акції в Житомирі. Отже про акцію. В Житомирі ця акція проходить втретє. Розпочалась акція «Миколай про тебе не забуде» відкриттям фабрики святого Миколая, де охочі допомогти дітям мали змогу принести канцприладдя, іграшки, солодощі та багато іншого. А вже 17 грудня 2011 року в міському палаці культури відбувся перший захід для 100 дітей з малозабезпечених, багатодітних, неповних родин, дітей – сиріт та дітей з особливими потребами, що опікується дитяча організація «Все робимо самі». Інтерактивний театр «Гармонія» показали для діток виставу лялькового театру про Миколая Чудотворця, а поті ... Читати далі »
Категорія: Гарячi новини | Переглядів: 796 | Додав: vserobsam | Дата: 21.12.2011 | Коментарі (0)

Організатори цього конкурсу є Житомирська міська дитяча громадська організація "Все робимо самі" та Житомирська міська рада. Метою створення конкурсу було: визначення найкращих двірників міста, популяризація вкрай важливої професії, надання стимулу двірнику для більш старанної роботи на своїх прибудинкових територіях.
Всього на конкурс було подано 32 заявки від начальників усіх жеків міста, а також від деяких мешканців м. Житомира. Волонтери організації "Все робимо самі" спостерігали за тим, як двірники виконують свою безпосередню роботу. Спочатку вони фотографували подвір’я де прибирають двірники, потім самих головних героїв конкурсу.Конкурс мав на меті і виховний процес підростаючого покоління, які спостерігали за дуже важкою працею двірників. І ось 6 двірників стали кращими з кращих. Третє місце посіли двірники Заяць Ірина двірник 9 жеку, яка більше 25 років пропрацювала прибираючи вулиці. Чорна Валентина двірник 5 жеку, яка теж прац ... Читати далі »
Категорія: Гарячi новини | Переглядів: 799 | Додав: vserobsam | Дата: 21.12.2011 | Коментарі (0)

«Пожертвуй гривню-оздоровиш дітей» 10липня 2011 року в Житомирі пройшла благодійна акція «Пожертвуй гривню – оздоровиш дітей» на підтримку дітей з особливими потребами. Діти - волонтери проходили по вулицях нашого міста і пропонували пересічним громадянам взяти участь у акції, пожертвувавши гривню. За день існування акції було зібрано 320грн.00коп. Також 2013 гривень було зібрано і на благодійній акції «Молодь майбутнього» Ці кошти будуть направлені на організацію проїзду двох дітей з особливими потребами на недільний відпочинок у Польщі в Кужечніку, де будуть проходити Міжнародні Фестини. Метою проекту було донесення інформації, про низький рівень оздоровлення дітей з особливими потребами; надати можливість кожному жителю міста зробити свій вклад в благодійницьку справу, яка звершується на підтримку дітей з особливими потребами; зібрати кошти та оздоровити дитину з особливими потребами, а не чекати поки це зробить держава. Відродження благ ... Читати далі »
Категорія: Гарячi новини | Переглядів: 797 | Додав: vserobsam | Дата: 11.07.2011 | Коментарі (3)

Святковий благодійний концерт "Все робимо самі", організований у честь 8-річчя однойменної Житомирської міської дитячої громадської організації, відбувся 29 червня у міському палаці культури. Запальна "Вєрка Сердючка", яскраві співочі таланти, гра на бандурі, ударних музичних інструментах, моральні виховні вистави інтерактивного театру "Гармонія" – все це представили юні активісти своїм, вже навіть постійним глядачам. Серед почесних гостей свята – ті, хто стояли у витоків створення організації і хто зараз активно їй допомагають. Цього дня привітали іменинників від керівництва міста секретар міської ради Наталія Леонченко, а від депутатського корпусу – депутат міської ради Валерій Онопрієнко. "Приємно, що у місті є дитяча організація, яка активно розвивається. Її діяльність підтримують меценати, депутати, міська влада. Це свідчить про те, що діти своїми виступами, творчістю роблять світ кращим", – зазначила Наталія Леонченко. Також на свято ... Читати далі »
Категорія: Гарячi новини | Переглядів: 740 | Додав: vserobsam | Дата: 03.07.2011 | Коментарі (0)

Архів записів
пошук
Пользовательский поиск
Міні-чат
Друзі сайту
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
RSS импорт: www.rss-script.ru
Яндекс цитирования

Copyright Житомирська міська дитяча громадська організація «Все робимо самі» © 2024
Використовуються технології uCoz
При використаннi iформацii - посилання на сайт обов'язкове.
дизайн "avia-music"