Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 28.03.2024, 17:09

Вся iнформацiя на сторiнцi належить - Житомирськiй міськiй дитячiй громадськiй організаціi «Все робимо самі»
Меню сайту
Яндекс.Погода
Категорії розділу
Новини [213]
Новини з життя органiзацii
Гарячi новини [134]
Анонси майбутнiх подiй, гарячi новини з життя органiзацii.
Реклама
Закладки
Рассказать
Головна » 2014 » Жовтень » 9 » Благодійний концерт Олени Гребенюк у Житомирі
21:24
Благодійний концерт Олени Гребенюк у Житомирі

Справжнім подарунком для житомирян, любителів оперного співу став  виступ відомих оперних співаків, а саме лауреата численних міжнародних та всеукраїнських музичних конкурсів, власниці неперевершеного сопрано Олени Гребенюк та її колеги — тенора, соліста Київського муніципального театру опери і балету для дітей та юнацтва Георгія Нечаєва.

Слід зазначити, що попри невеселі часи у Житомирі знайшлося чимало поціновувачів оперного співу. концертна зала телецентру була майже вщент заповнена, а от гарячі оплески й вигуки “браво” на знак подяки артистам почали лунати вже одразу після виконання ними першого музичного уривка з “Травіати” Верді. 

Ідея проведення благодійного концерту на підтримку поранених військових української армії належить активістам Житомирської міської дитячої громадської організації “Все робимо самі”. Вони вирішили не стояти осторонь подій, якими нині живе вся Україна. Попри те, що концерт був благодійним і мав на меті збір коштів для поранених вояків, дитячій організації довелося також  шукати благодійників, які б оплатили оренду зали та забезпечили приїзд, перебування та виступ артистів. Такими спонсорами стали добре відомі в Житомирі люди­ - директор приватного підприємства “Проспект”, депутат обласної ради Михайло Пухтаєвич та директор силікатного заводу, депутат міськради Валерій Онопрієнко.

Що ж до самого концерту, то співаки показали житомирянам, що опера — це зовсім не скучно, а навпаки. Неповторна співачка і справжня оперна діва Олена Гребенюк не тільки співала та жартувала у звичній їй манері, а ще й танцювала ! Вона випромінювала своїм співом стільки світла й позитиву, що навіть тричі просила виключити світло в залі. На це, щоправда, ніхто не зреагував, бо, мабуть, в обласному телецентрі немає адміністратора, котрий би поцікавився, що ж відбувається в стінах концертного залу. До речі, Олена Гребенюк вже втретє приїздить до Житомира з благодійними концертами і без перебільшення можна сказати , що її виступи — це завжди свято.

Неперевершеним було й спільне виконання артистами відомих класичних творів: “Адажіо”( до речі, українською) та “Вічне кохання” зірвали шквал оплесків. Чимало прозвучало й українських пісень, зокрема: “Варто, чи ні?”, “ Місяць на небі”, “Чорнії брови, карії очі” та ін. Насамкінець концерту глядачі стоячи вітали артистів, а затим ще щонайменше з півгодини усі охочі фотографувалися зі співаками.

Дитяча громадська організація вдячна всім, хто прийшов підтримати благодійний захід.

Категорія: Новини | Переглядів: 775 | Додав: vserobsam | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архів записів
пошук
Пользовательский поиск
Міні-чат
Друзі сайту
Календар
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
RSS импорт: www.rss-script.ru
Яндекс цитирования

Copyright Житомирська міська дитяча громадська організація «Все робимо самі» © 2024
Використовуються технології uCoz
При використаннi iформацii - посилання на сайт обов'язкове.
дизайн "avia-music"