Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 27.04.2024, 01:08

Вся iнформацiя на сторiнцi належить - Житомирськiй міськiй дитячiй громадськiй організаціi «Все робимо самі»
Меню сайту
Яндекс.Погода
Категорії розділу
Новини [213]
Новини з життя органiзацii
Гарячi новини [134]
Анонси майбутнiх подiй, гарячi новини з життя органiзацii.
Реклама
Закладки
Рассказать
Головна » 2014 » Березень » 22 » Благодійна Україна 2013
13:36
Благодійна Україна 2013
Жтомирська міська дитяча громадська організація "Все робимо самі" стала переможцем національного конкурсу "Благодійна Україна 2013" у номінації "Благодійник - дитяча ( молодіжна) організація, спільнота"
Нагадаємо, що організація вже має звання національного конкурсу "Благодіник року 2009" та "Благодійник року 2010".
На Національний конкурс "благодійна Україна" надійшло 227 заявок і найбільше заявок було саме на номінацію, що виграла дитяча громадська організація "Все робимо самі"-зазначила Голова конкурсної комісії - Маргарита Січкар.
Трошки про сам конкурс:
Національний конкурс «Благодійна Україна» заснований Асоціацією благодійників України у 2012 році. Метою конкурсу є розвиток ефективного соціально-орієнтованого благодійництва в Україні, поліпшення якості комунікацій між благодійниками та отримувачами допомоги, створення додаткових можливостей для їхнього продуктивного діалогу. На сьогодні це єдиний діючий проект з відзначення кращих благодійників і найбільш ефективних доброчинних ініціатив в українському благодійному просторі.
Завдання Конкурсу: популяризація благодійництва і його різноманітних форм як прикладу ефективної роботи з громадою і дієвого шляху вирішення нагальних суспільних проблем; відзначення кращих благодійників і благодійних проектів та акцій, реалізованих в Україні протягом поточного року; інформування суспільства про кращі практики благодійної діяльності, популяризація та заохочення до благодійності.
Що ж дає така перемога для організації "Все робимо самі"? На це питання відповів лідер організації - Анатолій Шекель.
Це дає поштовх до ще більше творення добрих справ і не лише на Житомирщині, але і по цілій Україні. благодійність сьогодні, як ніколи дуже потрібна. багато людей на вулицях опинились. через оборудки не добрих людей, багато дітей хворих вмирають. ми маємо популяризувати благодійність. аби кожне людське серце наповнилось жагою до допомоги ближньому.
організація "все робимо самі" дуже вдячна організаторам за те, що оцінили масштаб роботи, яку ми проводимо. нажаль ні місцева ні обласна влади не оцінують роботу громадських організацій, які щодня відають свій час для допомоги іншим. Маємо надію. що не зважаючи на сві труднощі,які існують в державі, ми зможемо побудувати справжню європейську благодійність в Україні.
Вітаю усіх колег з цим новим званням, з новою перемогою добра над злом. Вірю в те. що ми зможемо ще багато зробити для дітей. що потребують нашої підтримки.
Організація безмежно вдячна усім, хто жив і творив з нами цей 2013 рік.
 
Категорія: Гарячi новини | Переглядів: 609 | Додав: vserobsam | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архів записів
пошук
Пользовательский поиск
Міні-чат
Друзі сайту
Календар
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
RSS импорт: www.rss-script.ru
Яндекс цитирования

Copyright Житомирська міська дитяча громадська організація «Все робимо самі» © 2024
Використовуються технології uCoz
При використаннi iформацii - посилання на сайт обов'язкове.
дизайн "avia-music"