Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 19.04.2024, 12:31

Вся iнформацiя на сторiнцi належить - Житомирськiй міськiй дитячiй громадськiй організаціi «Все робимо самі»
Меню сайту
Яндекс.Погода
Категорії розділу
Новини [213]
Новини з життя органiзацii
Гарячi новини [134]
Анонси майбутнiх подiй, гарячi новини з життя органiзацii.
Реклама
Закладки
Рассказать
Головна » 2015 » Травень » 27 » 10-тий ювілейний фестиваль "Перлина дитинства"
08:58
10-тий ювілейний фестиваль "Перлина дитинства"

В Житомирі, 2 травня, в міському Палаці культури відбувся десятий ювілейний благодійний захід.  Житомирська міська дитяча громадська організація «Все робимо самі» провела свій традиційний фестиваль дитячої творчості «Перлина дитинства». В ньому взяли участь діти з малозабезпечених родин, багатодітних сімей, діти-сироти та з особливими потребами, а також усі творчо-обдаровані діти віком від 6 до 18 років. Близько 100 учасників дарували глядачам свою творчість.


Співорганізаторами фестивалю були: Благодійні фонди «Сім’Я» та «Співтворчість», а також  Відділ соціального служіння  Житомирської єпархії Української Православної Церкви Київського Патріархату .  судді оцінювали конкурсантів в таких номінаціях: поезія, власна поезія, хореографія, вокал, театральне та образотворчо-прикладне мистецтво.


Особливу активність та різноманітну програму представив колектив «Сонячні зайчики» с. Потіївка Ємільчинського району. Вони привезли на виставку малюнки, вишиванки, писанки та композиції художньо-прикладного мистецтва. Діти показали прекрасну літературну композицію уривку казки Л.Українки «Про Велета», виступаючи в чудових українських костюмах, виготовлених в давніх традиціях Полісся.


Керівник колективу пані Ярослава Самойленко розповіла, що вже тридцять років працює в колективі, виховуючи не одне покоління дітей на традиціях українського Полісся. Здивували усіх присутніх та журі діти з особливими потребами колективу «Соняшник» з центру реабілітації дітей – інвалідів м. Житомира, які показали прекрасну лялькову виставу «Конвалії», в якій розповідалося про екологічні проблеми сьогодення, за що отримали перше місце. Разом з тим діти представили свою чудову виставку малюнків, картин, в’язані гачком вироби. Завдяки участі в театрі, вони проходять психологічну арт-терапію та реабілітацію, представляючи колектив, зазначила керівник Ірина Єфімова.


Юні поети читали багато віршів про рідну землю. Зокрема Юлія Нікуліна прочитала свій вірш, присвячений героям Небесної сотні, а Вікторія Сухомлин, у своїх 9 років, написала вірш «Молитва мами», який присвятила своєму татові, що воює в зоні АТО та всім захисникам нашої України.


Дитячий хореографічний колектив «Вікторія» з с. Піски Житомирського району, керівник Тетяна Мамчур, вразив членів журі та глядачів своїм українським танком «Веселі гуляння», за що отримав перше місце і подарунки. «Сім’я Камінських»  – так називається колектив в складі мами та трьох дочок посіли перше місце в номінації вокал за виконання пісні «Спомин про матір».


На завершення заходу всі діти, що брали участь у фестивалі, отримали дипломи від організації «Все робимо самі» та подарунки, котрі надала благодійна організація «Милосердя».

Категорія: Новини | Переглядів: 547 | Додав: vserobsam | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архів записів
пошук
Пользовательский поиск
Міні-чат
Друзі сайту
Календар
«  Травень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
RSS импорт: www.rss-script.ru
Яндекс цитирования

Copyright Житомирська міська дитяча громадська організація «Все робимо самі» © 2024
Використовуються технології uCoz
При використаннi iформацii - посилання на сайт обов'язкове.
дизайн "avia-music"