Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 19.04.2024, 11:10

Вся iнформацiя на сторiнцi належить - Житомирськiй міськiй дитячiй громадськiй організаціi «Все робимо самі»
Меню сайту
Яндекс.Погода
Категорії розділу
Новини [213]
Новини з життя органiзацii
Гарячi новини [134]
Анонси майбутнiх подiй, гарячi новини з життя органiзацii.
Реклама
Закладки
Рассказать
Головна » 2015 » Травень » 27 » Великий Бал Благодійників
08:53
Великий Бал Благодійників

29 квітня Великий Бал благодійників вперше влаштували у Житомирі, щоб зібрати гроші на купівлю будинку для багатодітної родини, нагородити найактивніших благодійників Житомирщини, а також артистів української естради та відкрити на базі Житомира клуб благодійників "Ангели добра". Подружжя Хачатрян виховує шістьох малолітніх дітей. Сім’я і сама займається благочинністью, допомагає безхатченкам, але власного житла досі не має. У зборі коштів об’єднали зусилля кілька громадських організацій, а саме: Житомирська міська дитяча громадська організація "Все робимо самі", БФ "Сім'я", БФ "Зігрій любов'ю дитину", відділ соціального служіння Української Православної Церкви КП та Асоціація благодійників України.

«Для нас це було несподівано і коли я сказала своєму чоловіку, він каже: «Ти що жартуєш? Такого не буває». Ми вже прийняли це як Божу ласку до нас. Звісно, ми мріємо про великий будинок, щоб нам було достатньо місця, але в наших мріях не просто будинок, а будинок, яким ми можемо служити людям», - розповіла Олена Хачатрян.

«Житловий будинок для такої родини коштує 70 тисяч доларів. Сьогодні ми лише розпочнемо таку інформаційну компанію про збір коштів. Гроші від аукціону та лотереї, а також пожертви від поважних гостей сьогодні підуть саме на цю родину. Друга мета - це нагородження благодійників Житомира, а також артистів України, які надають посильну допомогу своїми концертами, збором коштів для військових або поранених у зоні АТО», - зазначив співорганізатор балу благодійників Богдан Купчинський.

Організатори вирішили створити клуб благодійників, аби спільними зусиллями допомагати людям, які опинилися в біді. На бал запросили артистів, підприємців, політиків, громадських діячів та духовенство.

Серед запрошених був і Святіший Патріарх Київський та всієї Руси-України Філарет, який приїхав, аби благословини добрі починання благодійників та нагородити їх за добрі справи.

Святійший Патріарх Філарет нагородив медалями «За жертовність та любов до України» Ольгу Сердюкову (фонд «Зігрій Любов'ю дитину»), співачок Анастасію Приходько, Анжеліку Рудницьку та Ірину Білик, мецената Миколу Поліщука,  громадську активістку Тетяну Постолатіну, дует "Анна-Марія", . Також нагороди отримали артистка Оксана Стебельська, господиня «Львівської майстерні шоколаду» Людмила Зубко, депутат Житомирської міської ради Валерій Онопрієнко, народний депутат України Борислав Розенблат, директор ЗОШ №21 Світлана Ремінець, директор ЗОШ №7 Валентина Чубінська, директор ЗОШ №17 Марія Сервачук, директор ліцею №25 Галина Пономарьова та генеральний директор ЖОДТРК Василь Головецький.

Нагороди від клубу благодійників «Ангели добра» отримав настоятель Свято-Михайлівського кафедрального собору отець Богдан Бойко, а також співачки Марина Одольська, Жанна Боднарук, Лєна Дарк та Ангелія.

За підсумками балу для родини Хачатрян зібрали 20 тисяч гривень. Організатори певні, що це тільки початок, тож планують продовжувати збір коштів.

Організатори готуються вже до зимового балу благодійників, аби відзвітувати за пророблену роботу в період від весняного балу до зимового.

Категорія: Новини | Переглядів: 574 | Додав: vserobsam | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архів записів
пошук
Пользовательский поиск
Міні-чат
Друзі сайту
Календар
«  Травень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
RSS импорт: www.rss-script.ru
Яндекс цитирования

Copyright Житомирська міська дитяча громадська організація «Все робимо самі» © 2024
Використовуються технології uCoz
При використаннi iформацii - посилання на сайт обов'язкове.
дизайн "avia-music"