Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 20.04.2024, 16:05

Вся iнформацiя на сторiнцi належить - Житомирськiй міськiй дитячiй громадськiй організаціi «Все робимо самі»
Меню сайту
Яндекс.Погода
Категорії розділу
Новини [213]
Новини з життя органiзацii
Гарячi новини [134]
Анонси майбутнiх подiй, гарячi новини з життя органiзацii.
Реклама
Закладки
Рассказать
Головна » 2016 » Грудень » 21 » Третій Бал благодійників
11:39
Третій Бал благодійників

Житомирщина міцно закріпила за собою звання благодійного краю. Доброчинні акції та концерти, виставки, аукціони проходять у Житомирі та області мало не щодня. Благодійники і волонтери допомагають воїнам АТО і громадянам, постраждалим у наслідок конфлікту на Сході України, знедоленим дітям і старим людям, дітям з особливими потребами і багатодітним родинам.
І ще у 2016 році Житомир став Найблагодійнішим містом в Україні, провівши акцію «Рекорд Доброти», і отримавши від Книги Рекордів України відповідний сертифікат, який зберігається в Житомирській міській раді.
09 грудня у Житомирі відбулась подія, яка стала однією з найвизначніших у календарі 2016-го благодійного року. Саме цього дня у ресторані «Гайки» відбувся Великий Бал Благодійників.
Такий захід проводився в Житомирі втретє і зібрав велику кількість небайдужих житомирян і гостей міста – доброчинців, бізнесменів, представників громадськості і, звичайно, високих гостей. 
Основна мета балу – подякувати усім благодійникам за те, що вони кожен день творять добрі справи; нагородити найактивніших благодійників.
Бал благодійників у Житомирі відвідали представники духовенства Української Православної Церкви КП , Народна артистка України, депутат Верховної ради України - Оксана Білозір, оперна співачка Олена Гребенюк, Лєна Дарк, Анна Кросс, гурт «ЧІП», Світлана Ніконорова, шоу – театр «Клем», студія розвитку талантів Ірени Марченко та ін. Бал також відвідали Посли з Авганістану, Лівану, Камеруну та інших держав, також благодійники з США та Німеччини.
У програмі Балу було – пік сель – шоу, виступ зірок української естради, обрання Короля та Королеви балу благодійників, танці, святковий фуршет, благодійна виставка - продаж виробів майстрів художньої творчості та дітей з особливими потребами - присутні із - задоволенням купували ці вироби і тим самим робили свій вклад в допомогу родинам, де виховується дитина з особливими потребами. майстер-клас з вальсу та польки, збір коштів для дітей, які перебувають в Тетерівському інтернатному закладі, а також для онкохворих дітей.
Також у рамках Балу відбулась презентація роботи клубу благодійників «Ангели добрих справ» та церемонія нагородження кращих благодійників та відомих особистостей, які підтримують та особисто провадять доброчинну діяльність.
Ордени святого Миколая Чудотворця від Патріарха Філарета отримали: Олександр Таргонський, Олеся Морозова та Архімандрит Ієремія (Шекель).
Медалі "За жертовність та любов до України" від Патріарха Філарета отримали: Олександр Ракович, Ноель Ульман,Руслан Морозов, Олександр Українець, Олександр Рабінович, Олена Мухіна, Олена Пількевич, Світлана Савчук, Неля Паламарчук, Петро Рудь та ін.
Медалі "За Благодійність" отримали: Народна арстистка України Оксана Білозір, оперна Діва України Олена Гребенюк, Лєна Дарк, Анна Кросс, Галина Пономарьова, Людмила Янушевич, Петро Залізний, Ольга Сердюкова та ін.
Багато гостей були нагороджені відзнакою "За заслуги перед громадою" - переважно цією нагородою відзначили міжнародних партнерів, які протягом 2016 року активно допомагали родинам в Україні.
Клуб благодійників "Ангели добрих справ" підбив підсумки конкурсу "Імперія милосердя" і нагородив дипломами навчальні заклади, підприємства, ЗМІ та організації у чотирьох номінаціях: Найблагодійніший навчальний заклад, найблагодійніші ЗМІ, найблагодійніше підприємство та тайблагодійніша організація, установа, фонд.
Дякуємо всім партнерам за допомогу у проведенні Великого Балу Благодійників.
Організатори дякують за озвучення заходу Андрію Собичу та його компанії звукопрокату.
Клуб благодійників запрошує всіх людей доброї волі приєднуватись до спільних добрих справ.
Організатори Балу зараз активно готуються до проведення Всесвітнього З'їзду молоді за подолання негативних явищ у світі - Світовий Рекорд доброти, тому сердечно запрошуємо долучатись до цієї події. 
 Організатори Балу: Житомирська міська дитяча громадська організація «Все робимо самі», БО «Український фонд благодійництва», Відділ соціального служіння Житомирської єпархії Української Православної Церкви Київського Патріархату, клуб благодійників "Ангели добрих справ" та БФ "Фонд родини Розенблат"

Категорія: Новини | Переглядів: 1049 | Додав: vserobsam | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архів записів
пошук
Пользовательский поиск
Міні-чат
Друзі сайту
Календар
«  Грудень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
RSS импорт: www.rss-script.ru
Яндекс цитирования

Copyright Житомирська міська дитяча громадська організація «Все робимо самі» © 2024
Використовуються технології uCoz
При використаннi iформацii - посилання на сайт обов'язкове.
дизайн "avia-music"