Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСереда, 24.04.2024, 17:41

Вся iнформацiя на сторiнцi належить - Житомирськiй міськiй дитячiй громадськiй організаціi «Все робимо самі»
Меню сайту
Яндекс.Погода
Категорії розділу
Новини [213]
Новини з життя органiзацii
Гарячi новини [134]
Анонси майбутнiх подiй, гарячi новини з життя органiзацii.
Реклама
Закладки
Рассказать
Головна » 2016 » Червень » 5 » телемарафон "Скарбничка одужання" зібрав для максимка Рослика 66 тис. грн.
10:10
телемарафон "Скарбничка одужання" зібрав для максимка Рослика 66 тис. грн.

У Міжнародний День захисту дітей, на каналі Житомир відбувся благодійний телемарафон "Скарбничка одужання".
Організаторами цього марафону виступили: Житомирська філія НТКУ, дитяча організація "Все робимо самі", компанія "Полісся Продукт", Відділ соціального служіння і благодійництва УПЦ КП.
Готями в студії були і представники влади, громадськість , сектор бізнесу, а також люди доброї волі, які об'єднанні в клуб благодійників "Ангели добрих справ".
Всіх присутніх в студії та і перед екранами телевізорів об'єднало одне- допомогти трирічному Максимку Рослику у якого двостороння сенсоневральна глухота. Дитина потребує вживлення дорогокоштуючого імпланту.
До телемарафону також долучились артисти, які зі студією зв'язувались по скайпу. Організатори вдячні Народинм артистам України : Оксані Пекун, Марічці Бурмаці, Катерині Бужинській, Заслуженій артистці України Жанні Боднарук, співачкам Олені Гребенюк та Лорі Суперфін за внесення в цей телемарафон свого таланту і привітання для Максима і глядачів.
Кожен присутній в студії робив свою благодійну пожертву на підтримку Максима, також глядачі могли і можутть перерахувати кошти на картковий рахунок мами Максима - Рослик Олена Миколаївна ( 4149 4978 4184 0814).
Організатори вдячні за привітання в ефірі і за благодійну пожертву: Голові обласної ради Анжеліці Лабунській, Голові ЖОДА Сергію Машковському, депутату Житомирської обласної ради Андрію Руденькому, Народним депутатам України - Юрію Павленку , Павлу Дзюблику, Ользі Богомолець, підприємцям- Олександру Раковичу, Олександру Рабіновичу, Віктору та Наталії Мислінським, Ользі Шкулеті, дирекції Житомиробленерго, компанії Люксоптика, людям доброї волі - голові фонду Родини Розенблат Олені Розенблат, Голові БО "Український фонд благодійництва" - Олесі Морозовій, БО "Планета для дітей", ЗОШ №17,7, ліцей №25, цирку "Усмішка", Світлані Гресь,Архімандриту Ієремії (Шекель), Марині Ставнійчук, Стражнік Тетяні Олександрівні, Вікторії Григорішиній, Наталії Харитоновій, Тетяні Постолатіній, Марії Рудак, Людмилі Камерон, Людмилі Янушевич, колективу Житомирської філії НТКУ.
Дякую усім, хто долучився до телемарафону через телеекрани і пожертвував допомогу Максимкові.
Подяка Богунській районній раді за допомогу.
Телемарафон тривав 4 години, разні гості, але всі вони чудові благодійники, які трошки приблизили Максимка і його батьків до здійснення їх мрії - аби Максимко міг почути.
На телемарафоні було зібрано понад 66 тис. грн. Збір коштів продовжується, адже залишилось зібрати 240 тис. грн.
Дякуємо усім, хто відгукнувся. Але прикро, коли люди, поважні люди також обіцяють прийти і допомогти, не приходять вважаючи, що цей захід знову якомусь політику на руку. Таких людей було багато, мене сьогодні попросили не вписувати тих людей, які обіцяли і не прийшли. Я пообіцяв, що не буду їх тут писати, адже поважаю людину, яка мене попросила, але у кожної людини на її совісті, яка обіцяла і не допомогла.
Ми ж не зупиняємось, адже родині Рослик не вистачає коштів, аби купити імплант. Тому дитяча орагнізація "Все робимо самі" разом з партнерами продовжує впроваджувати проекти в підтримку Максимка.

Категорія: Новини | Переглядів: 594 | Додав: vserobsam | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архів записів
пошук
Пользовательский поиск
Міні-чат
Друзі сайту
Календар
«  Червень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
RSS импорт: www.rss-script.ru
Яндекс цитирования

Copyright Житомирська міська дитяча громадська організація «Все робимо самі» © 2024
Використовуються технології uCoz
При використаннi iформацii - посилання на сайт обов'язкове.
дизайн "avia-music"