Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 25.04.2024, 15:47

Вся iнформацiя на сторiнцi належить - Житомирськiй міськiй дитячiй громадськiй організаціi «Все робимо самі»
Меню сайту
Яндекс.Погода
Категорії розділу
Новини [213]
Новини з життя органiзацii
Гарячi новини [134]
Анонси майбутнiх подiй, гарячi новини з життя органiзацii.
Реклама
Закладки
Рассказать
Головна » 2018 » Серпень » 14 » Родина де батьки з особливими потребами отримали шкаф - купе
20:54
Родина де батьки з особливими потребами отримали шкаф - купе

Сьогодні, на своїй сторінці, я хочу розповісти про одну родину, яка потребувала шафу - купе і про Чарівницю, яка здійснила їх мрію.
Родина Карпельових. Батько - інвалід першої групи, мама - інвалід другої групи. Батьки мають двох чудових синів.
Олександр має набуту інвалідність. Він працював будівельником і впав з об'єкту, який будував. Після падіння, Олександр декілька років був прикутим до ліжка. І зараз він би був прикутий до ліжка, якби не наполеглива праця його дружини, яка щодня працювала з ним над тим, щоб він знову почав ходити. На той час, коли ми побачили, що праця дружини діє, організація "Все робимо самі" придбала велотренажер, аби прискорити часткове одужання Олександра. Після довгої праці - результат на обличчя. Олександр почав пересуватись на двох паличках. І нехай це не повне одужання, але він не прикутий до ліжка і може себе сам обслуговувати. Дружина теж має набуту інвалідність - бронхіальну астму, адже родина вже 20 років проживає в підвальному приміщенні, де було мокро і грибок поїдав усе. Майя працювала клоуном в одному із дитячих кафе, а зараз працює в дитячій лікарні. Сашко теж підробляє, шиючи взуття. Родина не чекає допомоги від держави, а вчиться виживати власними зусиллями.
Той підвал, в якому родина живе, батько, пересуваючись на інваідному візку, переробив на повноцінну квартиру, провів воду, каналізацію, зробив ремонт, діти і дружина допомагали рівняти стелю. Одним словом над перетворенням підвалу в звичайну квартиру працювала ціла родина. Сім'я дуже талановита і працьовита. Одного разу, я запитав, яка в них є мрія. І дружина відповіла , що вони мріють про нову шафу - купе, аби складати речі, адже стара шафа просто розвалювалась на частинки, а нову купити для цієї родини - це дорого.
Організація "Все робимо самі" виставила інформацію про мрію цієї родини на моїй сторінці. Не пройшло і п'яти хвилин, як на наше прохання відгукнулась наша постійна партнерка, добродійниця, голова Житомирської обласної організації ВО "Батьківщина" - Анжеліка Вікторівна Лабунська, яка завжди допомагає у реалізації проектів дитячої організації "Все робимо самі". Анжеліка Вікторівна, не розпитуючи про родину, одразу повідомила, що вона подарує для них нову шафу - купе. Не пройшло і тижня, як нова шафа тепер стоїть в квартирі родини Карпельових. 
Організація "Все робимо самі" та родина Карпельових безмежно вдячні за здійснення мрії , мати нову шафу, Анжеліці Вікторівні Лабунській. 
Нехай Господь обдарує Вас, Анжеліко Вікторівно необхідними благодаттями за Ваше щире і добре серце!
А всім людям, я хотів би написати, що сьогоднішній світ потребує добра, любові один до одного. Хіба важко творити добрі справи? Благодійність не має перейти в стадію моди, як інколи інші діячі пишуть, адже моді притаманно зникати, а добро має бути віною жагою допомагати потребуючому. Благодійність має бути бажанням щоденно допомагати ближньому, як подих свіжого повітря, як поїсти.
Як писала св. Фаустина Ковальська у своєму щоденнику: Ісус потребує від нас однієї доброї справи вдень. І це ми маємо взяти на замітку, адже якщо ми не навчимося бути добрими, то ми приречені до самознищення.

Будьмо добрими, несімо любов до ближнього свого, як до себе самого.
Ще раз усім велика подяка, які читають мої повідомлення і допомагають, які моляться, аби наші проекти швидко мали результат безмежної любові і турботи про потребуючих.

Категорія: Новини | Переглядів: 354 | Додав: vserobsam | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архів записів
пошук
Пользовательский поиск
Міні-чат
Друзі сайту
Календар
«  Серпень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
RSS импорт: www.rss-script.ru
Яндекс цитирования

Copyright Житомирська міська дитяча громадська організація «Все робимо самі» © 2024
Використовуються технології uCoz
При використаннi iформацii - посилання на сайт обов'язкове.
дизайн "avia-music"