Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 19.04.2024, 01:40

Вся iнформацiя на сторiнцi належить - Житомирськiй міськiй дитячiй громадськiй організаціi «Все робимо самі»
Меню сайту
Яндекс.Погода
Категорії розділу
Новини [213]
Новини з життя органiзацii
Гарячi новини [134]
Анонси майбутнiх подiй, гарячi новини з життя органiзацii.
Реклама
Закладки
Рассказать
Головна » 2018 » Вересень » 27 » Перші інклюзивні олімпійські ігри в Житомирі
12:36
Перші інклюзивні олімпійські ігри в Житомирі

11 вересня 2018 року в ЗОШ № 17 відбулись перші інклюзивні олімпійські ігри «Крок до успіху», де брали участь діти – учні школи, діти з особливими потребами – члени дитячої громадської організації «Все робимо самі» та їх батьки.
Організаторами інклюзивних олімпійських ігор виступили: ЗОШ №17, «Житомирська міська дитяча громадська організація «Все робимо самі», Житомирська єпархія Української Православної Церкви в особі Митрополита Житомирського і Новоград – Волинського, Високопреосвященішого Никодима.
Захід проходив за підтримки: ТОВ «Полісся продукт» та Житомирського регіонального відділення Національного Олімпійського Комітету України.
Організатори даного заходу взяли собі за мету: дати можливість дітям з особливими потребами соціалізуватись у суспільстві через участь у спортивних змаганнях; показати дітям та батькам яскравий світ спортивного життя; допомогти дітям з особливими потребами подолати страх і виховати в них силу волі.
В програмі заходу було: вітальні слова від директора школи - Марії Сервачук, заступника Житомирського регіонального відділення Національного Олімпійського Комітету - Марії Власенко, комерційного директора ТОВ "Полісся продукт" Надій Войцехівської, Митрополита Житомирського і Новоград - Волинського Української Православної Церкви Високопреосвященішого Никодима. Захід складався з рухливих спортивних змагань для дітей та батьків, з фото зони з ляльками – велетнями, концерту за участю учнів школи №17.
По завершенню спортивного заходу всі діти та їх батки отримали подарунки від ТОВ "Полісся продукт" та Житомирського регіонального відділення НОК, а для семирічної Софії Виховської, яка має діагноз – ДЦП і навчається за інклюзивною програмою, стала несподіванка отримати від Митрополита Житомирського і Новоград – Волинського, Високопреосвященішого Никодима в подарунок – електричну бігову доріжку для домашньої реабілітації.
Ще однією родзинкою свята стало вручення чеку на суму 10081 євро від Фундації для молоді - Ашан Україна на реалізацію проекту "Спортивна дитина - міцна Україна". Цей проект вбачає придбання сучасного спортивного майданчику і встановлення його на території ЗОШ №7. Цей проект будуть реалізовувати дитяча громадська організація "Все робимо самі" і працівники гіпермаркету Ашан, що в Житомирі.
Організатори вдячні всім партнерам, які підтримали перші інклюзивні олімпійські ігри "Крок до Успіху". Ми впевнені, що подібні змагання будуть проводитись частіше.

Категорія: Новини | Переглядів: 339 | Додав: vserobsam | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архів записів
пошук
Пользовательский поиск
Міні-чат
Друзі сайту
Календар
«  Вересень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
RSS импорт: www.rss-script.ru
Яндекс цитирования

Copyright Житомирська міська дитяча громадська організація «Все робимо самі» © 2024
Використовуються технології uCoz
При використаннi iформацii - посилання на сайт обов'язкове.
дизайн "avia-music"