Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 29.03.2024, 12:26

Вся iнформацiя на сторiнцi належить - Житомирськiй міськiй дитячiй громадськiй організаціi «Все робимо самі»
Меню сайту
Яндекс.Погода
Категорії розділу
Новини [213]
Новини з життя органiзацii
Гарячi новини [134]
Анонси майбутнiх подiй, гарячi новини з життя органiзацii.
Реклама
Закладки
Рассказать
Головна » 2011 » Травень » 31 » Перемога на Міжнародному фестивалі
21:33
Перемога на Міжнародному фестивалі
ПЕРЕМОГА НА МІЖНАРОДНОМУ РІВНІ
 З 16 по 25 травня цього року в Республіці Польща у м. Люблін проходив Міжнародний театральний фестиваль «Пліснява з очей». Організатор такого великомасштабного фестивалю був Католицький університет ім. Івана Павла 2 м. Люблін. У фестивалі брали участь театри з Польщі, Німеччини, Уругваю, Росії та України. Україну на Міжнародному рівні представляв інтерактивний театр «Гармонія» Житомирської міської дитячої громадської організації «Все робимо самі», який представив на огляд глядачів дві вистави: одна мала назву «Птахи», яка направлена на протидію торгівлі людьми, а друга «Квіти життя», що є направлена на протидію абортам. Глядачі в залі не могли повірити, що соціальні вистави грає учнівська молодь. На їх очах виступали сльози від побаченого у виставах. Організатори та журі фестивалю порадившись надала перше місце інтерактивному театру «Гармонія» Житомирської міської дитячої громадської організації «Все робимо самі». Нагадаємо , що Житомирська дитяча організація «Все робимо самі» мала оплатити всі витрати пов’язані з фестивалем. Так, як організація є неприбутковою, правління звернулось до Житомирської міської ради та обласної державної адміністрації з проханням допомогти відрядити учасників театру на фестиваль. Дуже болісно за нашу владу, що не знайшла можливості допомогти дітям поїхати на фестиваль. Але є люди, які за повелінням свого серця надали фінансову підтримку для здобуття перемоги Житомирських дітей на Міжнародному рівні. Організація «Все робимо самі» вдячна Депутатові Верховної Ради Олегу Ляшку, Депутату Житомирської міської ради Михайлу Пухтаєвичу, Депутату Житомирської міської ради Любові Цимбалюк, Приватному нотаріусу Віктору Доброльожі і всім хто відгукнувся на прохання допомогти. А учасникам інтерактивного театру «Гармонія» побажаємо нових здобутнів вже в липні цього року на гастролях в Польщі в м. Клодава.
Категорія: Новини | Переглядів: 892 | Додав: vserobsam | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 3
3 vserobsam  
0
Ми вдячні всім, хто підтимав нас фінансово, аби діти потрапили на цей фестиваль. Діти молодці, вони гідно показали свою Батьківщину.

2 Анна  
0
В Польщі все було супер) Наш театральний колектив "Гармонія" весело провів час. Хоч ми мало часу провели в Любліні та побачили максимум того, що могли побачити) В Польщі круте морозиво, велике і длінне.
Дякую учасникам організації "Все робимо самі".

1 Настя  
0
Так було круто!
Мені все дуже сподобалось. Адже виступати на Міжнародному рівнв це круто і недзвичайно! Це дуже класно, що театр "Гармонія" отримав перше місце, але суперники були також дуже сильні. Доречі, м. Люблін дуже гарне і чимось схоже на наш Львів. Мені хотілось іще так поїхати, але вже можливо в якесь інше місто або країну.
Тож у мене найкращі спогади від цієї поїздки.)

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архів записів
пошук
Пользовательский поиск
Міні-чат
Друзі сайту
Календар
«  Травень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
RSS импорт: www.rss-script.ru
Яндекс цитирования

Copyright Житомирська міська дитяча громадська організація «Все робимо самі» © 2024
Використовуються технології uCoz
При використаннi iформацii - посилання на сайт обов'язкове.
дизайн "avia-music"