Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 19.04.2024, 20:50

Вся iнформацiя на сторiнцi належить - Житомирськiй міськiй дитячiй громадськiй організаціi «Все робимо самі»
Меню сайту
Яндекс.Погода
Категорії розділу
Новини [213]
Новини з життя органiзацii
Гарячi новини [134]
Анонси майбутнiх подiй, гарячi новини з життя органiзацii.
Реклама
Закладки
Рассказать
Головна » 2013 » Листопад » 27 » Оперна Діва України виступила в Житомирі
14:41
Оперна Діва України виступила в Житомирі
Днями, одна з найяскравіших зірок сучасної української оперної сцени Олена Гребенюк взяла участь у благодійному концерті у Житомирі.
Той, хто не потрапив на цей концерт, особливо, з-за якихось дрібних рутинних домашніх справ, може тільки пожалкувати, що не був цього вечора разом з глядачами, які прийшли послухати оперну діву Олену Гребенюк.
А приїхала вона до Житомира на запрошення дитячої громадської організації «Все робимо самі», щоб підтримати її лідера. Отримавши таке запрошення Олена погодилась одразу, як тільки знайшла вільний день у власному графіку концертів.

Слід зазначити, що Олена Гребенюк вже не вперше підтримує Богдана Купчинського. Нещодавно вона приймала участь у телепрограмі «Говорить Україна. Герої серед нас», на телеканалі «Україна», присвяченій темі благодійності.

Попри те, що в концертному залі Палацу культури цього вечора було дуже холодно, тепла атмосфера в залі й енергетика виконавців все виправили.

Концерт своїми виступами прикрасили житомирські виконавці – дует «Забава» міського Палацу культури та колектив театрально-хореографічного ансамблю «Світлячок» (керівник Ольга Костюшко).

Ну й протягом всього виступу Олени Гребенюк у залі було чути вигуки «Браво». На знак подяки за свій чудовий виступ співачка отримала багато квітів від глядачів і невеличкий подарунок від організаторів.

звісно ж, глядачі гаряче вітали київську гостю – оперну співачку Олену Гребенюк.

Співачка сказала, що в Житомирі вона «відкрила для себе дивовижного, приголомшливого глядача…» Олена Гребенюк висловила сподівання, що це не остання її зустріч з житомирянами й пообіцяла наступного разу привезти своїх друзів-співаків.

Не обійшлося й без сюрпризів: деякі глядачі з тих хто прийшов творити благо, самі отримали подарунки. От і не вір після цього в те, що добро повертається… Під час концерту був проведений розіграш подарунків, наданих постійним партнером організації «Все робимо самі» – шведською косметичною компанією «Оріфлейм». «Суперпризом» під час розіграшу став диск з творами у виконанні від Олени Гребенюк.

Організація "Все робимо самі" висловлює щиру подяку: управління культури Житомирської міської ради, дирекції міського палацу культури, компанії "Оріфлейм", Дирекції кав"ярні "Львівська майстерня шоколаду" та всім засобам масової інформації за підтримку.



Категорія: Новини | Переглядів: 675 | Додав: vserobsam | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архів записів
пошук
Пользовательский поиск
Міні-чат
Друзі сайту
Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
RSS импорт: www.rss-script.ru
Яндекс цитирования

Copyright Житомирська міська дитяча громадська організація «Все робимо самі» © 2024
Використовуються технології uCoz
При використаннi iформацii - посилання на сайт обов'язкове.
дизайн "avia-music"