Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 29.03.2024, 16:44

Вся iнформацiя на сторiнцi належить - Житомирськiй міськiй дитячiй громадськiй організаціi «Все робимо самі»
Меню сайту
Яндекс.Погода
Категорії розділу
Новини [213]
Новини з життя органiзацii
Гарячi новини [134]
Анонси майбутнiх подiй, гарячi новини з життя органiзацii.
Реклама
Закладки
Рассказать
Головна » 2011 » Жовтень » 11 » Обмануті діти - сироти з Житомира не потраплять на тренінги від проекту ЄС
10:14
Обмануті діти - сироти з Житомира не потраплять на тренінги від проекту ЄС
            Як проект ЄС проводить табори для сиріт
Вже другий рік поспіль в Житомирі мав пройти табір тренінгів для дітей.
Цього року учасниками табору мали бути діти з кризових родин, а саме: діти - сироти, яки виховуються з опікунами, діти з притулків для неповнолітніх, діти з будинків сімейного типу.
Координатором та партнером проведення тренінгів була Житомирська міська дитяча громадська організація "Все робимо самі", а фінансує цей захід проект ЄС "Права жінок та дітей в Україні - комунікаційний компанент".
Здавалось, спочатку все боло добре. Все, що проект вимагав від організації "Все робимо самі", а саме: лист підтримки проведення дитячих таборів, установчі документи організації, підписання договору з кошторисом витрат на проведення табору.
Всі ці документи, за словами менеджерки проекту, потрібні були для відправлення в ЄС для погодження і затвердження кошторису таборів в Україні і зокрема в Житомирі.
Організація "Все робимо самі" без всіляких підозр на те, що проект нахабним чином її "кине", надавала необхідну документацію та підписала договір разом з кошторисом витрат. Згадаємо, що в минулому році подібні казуси були теж, але в останій момент питання вирішувалось. Цікаво в цій історії те, що договори надіслали раніше ніж зібралась робоча група. Постає питання, чи не варто було організувати спочатку робочу зустріч для обговорення спірних питань, а їх було не мало, а потім надати контракти з виправленнями для підписання. На це відповідь організація "Все робимо самі" не отримала, але отримала 10 жовтня лист про відмову в проведенні табору в Житомирі. Це в той час, коли  договори з кошторисами підписані і війшли в силу ще 19 серпня 2011 року, відправлені установчі документи і листи підтримки.
Які причини? На це ми також не отмали відповіді від експертки, яка безпосередньо відповідає за проведення таборів в Україні.
Пам'ятаємо   лише, що ми не перші, яких ось так безпідставно обманює проект. Але кошторис затверджений і діє. куди потраплять кошти? Мабуть гарненько підуть у чийсь карман в проекті?
Ось так діти сироти були обмануті проектом ЄС "Права жінок та дітей в Україні - комунікаційний компонент".
Організація "Все робимо самі" на даний час,  готує позов до суду, а також найближчим часом буде надісланий запит з матеріалами, листуванням і підтвердженням своєї правоти, до  центрального офісу ЄС.
І вірить, що спаведливість буде діяти в Україні, і ті, які так відносяться до обділених дітей, більше ніколи не будуть працювати в проекті від ЄС.
А поки нам дуже шкода тих дітей - сиріт, яким уже обіцана участь у тренінгах, які допоможуть їм у майбутньому.
 
Категорія: Новини | Переглядів: 1246 | Додав: vserobsam | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 201 2 »
20 Philip_Fry  
0
Кошмар, очень не хорошо они поступили с детишками. но будем надеятся что ес изменит свое решение и будет все хорошо.

19 vserobsam  
0
Дякую усім за коментарі. Ми віримо, що проект ЄС всетаки змінить своє рішення і табір відбудеться. Але ми не зупинимось розкривати факти відмивання коштів окремими особами проекту. Вся Україна має знати, як проводять заходи ті, для яких немає нічого святого, аби обділених дітей ще обділити.

18 Анатолій  
0
Нажаль в Україні таких заробітчан розвелося надзвичайно багато! Під дуже благими ідеями та наміримами люде заробляють собі на сите та забезпечене життя. Це вже стала їх робота! Ту допомогу, яку виділяють для України міжнародна спільнота мерзенні люди використовують у свою наживу!!! Мабуть це не поодинокі факти! Як би знайшовся той, хто проконтролював би роботу таких відмивак грошей, то на поверхню вийшли б жахаючі факти! Треба з цим боротися, або гнати їх з України як поганих собак!

17 DmitryShkurganDesign  
0
и не поубивать таких людей???
Богдан, крепитесь! Справедливость восторжествует!

16 =HomeAlone=  
0
Не поубивать таких людей, а???
Богдан, крепитесь! Справедливость восторжествует!

15 Яна  
0
Дуже шкода дітей-сиріт, яким вже пообіцяли вихователі перебування в лагері..

14 Меріджейн  
0
Ситуація обурює, але, на жаль, не дивує. Вважаю, що це урок - добро в нашій країні має бути нехай не з кулаками, але з юридичною базою в руках і завжди насторожі. Пропоную, як варіант, знайти людей,чиє співробітництво з ЄС було вдалим та чесним і попросити зв'язати з їхніми кураторами - порядними людьми. Гадаю, таким чином ваша скарга певніше потрапить до керівництва. Бажаю удачі!

13 Юляшка  
0
ось в якій країні ми живем..буже шкода,Богдане, ми з вами .....я вірю " Все робимо самі" змінять Житомир на краще.

12 Maria  
0
Так, це вже дійсно неподобство!!! Особливо якщо враховувати, що це діти з незахищених верств населення!

11 Алена  
0
это ужас...

10 Дарина  
0
Бідні діти, це вже занадто(((((

9 Irina  
0
Шкода діток...( ЕС-нігадяї!!!!

8 Надя  
0
Це насамперед дуже жорстоко по відношенню до дітей - сиріт. Не можна на них заробляти.

7 Dima  
0
Так могли поступити тільки ті,для яких,окрім особистої наживи,нічого цінного в світі не існує.І,як показує досвід останніми роками,нажаль,таких людей стає все більше.Позиція:"Моя хата з краю...",набуває все більшого розмаху.І добре,що є така громадська організація як "Все робимо самі",що хоч якось намагається з цим боротись.Мене шокує те,що люди не бояться ні Бога,ні,самих людей,і знущаються над такою верствою населення,як діти-сироти.Тільки успіху бажаю організації "Все робимо своїми руками"!

6 Лейла  
0
Я в шоке. как они могут поступать так с детьми? просто так поступают настоящие Уроды. Давай Богдан покажи им, как нужно организововать лагеря. И желаю, что они чем скорее были наказаны.

1-15 16-20
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архів записів
пошук
Пользовательский поиск
Міні-чат
Друзі сайту
Календар
«  Жовтень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
RSS импорт: www.rss-script.ru
Яндекс цитирования

Copyright Житомирська міська дитяча громадська організація «Все робимо самі» © 2024
Використовуються технології uCoz
При використаннi iформацii - посилання на сайт обов'язкове.
дизайн "avia-music"