Головна | Реєстрація | Вхід | RSSВівторок, 16.04.2024, 08:32

Вся iнформацiя на сторiнцi належить - Житомирськiй міськiй дитячiй громадськiй організаціi «Все робимо самі»
Меню сайту
Яндекс.Погода
Категорії розділу
Новини [213]
Новини з життя органiзацii
Гарячi новини [134]
Анонси майбутнiх подiй, гарячi новини з життя органiзацii.
Реклама
Закладки
Рассказать
Головна » 2013 » Травень » 2 » Наталія Валевська підтримала проект "Твій час"
15:22
Наталія Валевська підтримала проект "Твій час"
Днями місто долучилось до доброчинної акції спрямованої на збір коштів для талановитих дітей-сиріт. Участь в заході взяли зірка української естради Наталя Валевська та Марія Рудак, житомирська поетеса, які виступили перед бердичівлянами в міському Палаці культури імені Олексія Шабельника на підтримку Всеукраїнського телепроекту пісенно-танцювального марафону «Твій час». Ініціатором цього проекту стала  Житомирська міська дитяча громадська організація «Все робимо самі». Як зазначили організатори , в проекті беруть участь десять українських міст, в тому числі й Бердичів. У кожному з цих міст-учасників проекту, на початку травня буде відібрано семеро обдарованих вихованців інтернатних закладів, віком від 14 до 16 років, з якими влітку працюватимуть професійні хореографи, викладачі вокалу. А з вересня по жовтень цього року, юні учасники проекту зможуть виступити на одному із провідних українських каналів..

Крім того, організатори заходу сподіваються привернути увагу до дітей, які не мають батьківської любові, і живуть у спеціалізованих закладах.

«Ми вибрали для участі в проекті дітей віком 14-16 років тому, що їх майже ніхто не всиновлює. А основна мета проекту – допомогти дітям знайти родини, які б їх полюбили і діти полюбили б ці родини. Ми знаємо, що це дуже важко, тому й проводимо ще й інформаційну кампанію в тих містах, де відбувається акція», зазначили  ініціатори заходу.

Щоб працювати з обдарованими дітьми, учасниками проекту, потрібно близько 5 мільйонів гривень, які навряд чи можливо зібрати в 10 містах, тож організатори покладають великі сподівання на грандіозний концерт в Києві, що відбудеться 20 травня. В ньому погодились взяти участь відомі зірки української естради,які погодились виступати безкоштовно заради кращої долі дітей-сиріт.

«Слід підтримувати не лише щасливих дітей, але й знедолених, – зазначила поетеса Марія Рудак спілкуючись з журналістами перед початком благодійного концерту. Є діти, які не мають кого називати мамою і татом, вони все життя мріють, що знайдеться та людина, що пригріє, дасть їм відчуття дому, затишку», - переконана вона.

«Про проблеми дітей-сиріт слід говорити так, щоб бути почутими», - підтримує житомирську поетесу співачка Наталя Валевська. Тому вона для себе вже давно вирішила брати участь в різних благодійних акціях і навіть має власний благодійний фонд, бо інколи слів буває замало. Співачка зазначила, що не так давно відвідала Гришковецьку школу-інтернат і їй надзвичайно сподобались вихованці.

«Вони всі надзвичайно життєрадісні та теплі. Кожна дитина заслуговує мати справжніх, хороших батьків, родини. Я дуже хочу, щоб за допомогою цієї акції, цих людей, що до неї приєднаються, діти знайшли своїх батьків, принаймні, їх доля стала кращою», - зазначила співачка.

Ініціатори проекту, користаючись нагодою, подякували людям, які допомогли організувати концерт в Бердичеві - Любові Трибун, голові БМГО «Фенікс» та  депутату Житомирської обласної ради Олександру Ревезі, після чого розпочався концерт.

Під час акції в Бердичеві організаторам вдалось зібрати близько двох тисяч гривень, що ще на міліметр наблизило їх до мети – подарувати дитині-сироті не лише впевненість у собі, своїх силах, а й можливо нову родину.
Категорія: Новини | Переглядів: 746 | Додав: vserobsam | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архів записів
пошук
Пользовательский поиск
Міні-чат
Друзі сайту
Календар
«  Травень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
RSS импорт: www.rss-script.ru
Яндекс цитирования

Copyright Житомирська міська дитяча громадська організація «Все робимо самі» © 2024
Використовуються технології uCoz
При використаннi iформацii - посилання на сайт обов'язкове.
дизайн "avia-music"