Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 26.04.2024, 18:06

Вся iнформацiя на сторiнцi належить - Житомирськiй міськiй дитячiй громадськiй організаціi «Все робимо самі»
Меню сайту
Яндекс.Погода
Категорії розділу
Новини [213]
Новини з життя органiзацii
Гарячi новини [134]
Анонси майбутнiх подiй, гарячi новини з життя органiзацii.
Реклама
Закладки
Рассказать
Головна » 2016 » Січень » 30 » Молитва за дітей - сиріт
14:41
Молитва за дітей - сиріт

Сьогодні, 08 листопада 2015 року о 14.00 біля кінотеатру Жовтень, відбулась акція "Молитва за дітей сиріт".
Організаторами цієї акції виступили: дитяча громадська організація "Все робимо самі", БО "Український фонд благодійництва", відділ соціального служіння УПЦ КП та клуб благодійників "Янголи добра".
Мета акції: залучення всіх релігійних конфесій, громадянського суспільства та влади для вирішення проблем дітей - сиріт; разом помолитись в інтенціях дітей - сиріт та ін.
До акції долучились: представники Української Православної Церкви Київського та Московського Патріархатів, представники Іудейської спільноти, протистанської спільноти, депутати Володимир та Людмила Кропивницькі, громадський сектор, представники благодійних організацій.
Присутні на акції возносили до Бога спільну молитву на користь дітей, які опинились в інтернатних закладах, аби ці діти були усиновлені і мали турботу і любов люблячих батьків.
Дитяча громадська організація "Все робимо самі" вдячна управлінню культури за сприяння у проведенні акції. Також ми вдячні кожному, хто долучився і прийшов, аби спільно помолитись за сиріт в Україні.
Всемогутній і Милосердний Боже, Отче неба і землі!
До Тебе заносимо сьогодні наші вдячні і благальні молитви. Дякуємо Тобі за дар життя кожної людини і кожної дитини. Ласкаво просимо Тебе, Небесний Отче: поблагослови дітей-сиріт, покинутих, позбавлених даху над головою, голодних і стражденних.
Зігрій їхні серця, збери їх під свої крила, щоб вони відчули Твоє піклування, сповнене любові і милосердя і втішилися радістю, що у Тобі мають найкращого і найдобрішого Отця. Зціли їхні серця від недуг та страждань фізичних і духовних.
Вилий на них повноту Твоєї любові і Твого милосердя. Даруй їм бути усиновленими родинами, які любитимуть їх і піклуватимуться про них, або повернутися до своїх батьків.
Відкрий серця їхніх батьків до пізнання Твоєї правди і любові, до покаяння і навернення, щоб були здатними прийняти та виховати своїх дітей, оточивши їх любов'ю і теплом родинного життя.
Поблагослови, Небесний Отче, усіх людей і всі сім'ї, які опікуються сиротами. Наповни їх Твоєю любов'ю і благодаттю, щоб Твій мир і Твоє благословення панували в їхніх оселях і серцях.
А ти, Пресвята Богородице, Мати і Заступнице українського краю, потіхо і прибіжище сиріт, покрий своїм небесним Покровом усіх дітей та будь для них ласкавою і люблячою Матір'ю.

Категорія: Новини | Переглядів: 423 | Додав: vserobsam | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архів записів
пошук
Пользовательский поиск
Міні-чат
Друзі сайту
Календар
«  Січень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
RSS импорт: www.rss-script.ru
Яндекс цитирования

Copyright Житомирська міська дитяча громадська організація «Все робимо самі» © 2024
Використовуються технології uCoz
При використаннi iформацii - посилання на сайт обов'язкове.
дизайн "avia-music"