Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 20.04.2024, 00:04

Вся iнформацiя на сторiнцi належить - Житомирськiй міськiй дитячiй громадськiй організаціi «Все робимо самі»
Меню сайту
Яндекс.Погода
Категорії розділу
Новини [213]
Новини з життя органiзацii
Гарячi новини [134]
Анонси майбутнiх подiй, гарячi новини з життя органiзацii.
Реклама
Закладки
Рассказать
Головна » 2017 » Листопад » 30 » Діти з особливими потребами побували в Карпатах
00:04
Діти з особливими потребами побували в Карпатах

В рамках благодійного телепроекту "Промінь надії", відбулось оздоровлення дітей з інвалідністю та їх опікунів у дитячому таборі "Дитяче селище", який знаходиться в с. Яблуниця, Івано - Францівської області. 31 особа мала можливість перебувати в цьому чудовому таборі. Позитивна атмосфера, різноманітні екскурсії, дискотеки, триразове домашнє харчування, все це сприятливо налаштовувало наших учасників на відпочинок. Наші діти разом з батьками здійснили подвиг для себе, адже дійшли до вершини гори Хом'як, (кілометраж 5,4 км. в одну сторону). Цей похід показав жагу до перемог у наших учасників телепроекту. Неймовірні емоції вирували, коли ми дійшли до вершини гори. Кожен мав за себе гордість від пройденого шляху. Також відпочинку сприяла сонячна та тепла погода і наші учасники мали можливість відвідати Буковель, де піднімались на підйомниках у гору, поїздка в Яремче запам'ятається дітям красивим водоспадом та придбаними сувенірами. Яблуницький перевал запам'ятається подарунками, а також квітучою горою. Батькам дітей , відпочинок запам'ятається тим, що всі дні їм не довелось стояти біля плити і готувати їжу, прати і робити домашні роботи, а також, тими екскурсіями, які були впроваджені, а саме головне напевне це те, що всі мали змогу відкрити свою душу і розповісти про наболілі проблеми, які є в родинах. Вечірні посиденьки надовго залишаться в їх серцях. 
Відпочинок відбувся завдяки Римсько - католицькій місії "Карітас - Спес Україна" і особисто Президенту місії о. Петру Жарковському, які надали нам путівки по соціальному внеску, який ми пообіцяли оплатити до кінця грудня 2017 року, адже організаторам вділось лише віднайти кошти на автобус, аби завезти дітей на оздоровлення, тому ще потребуємо спонсорів.
Допомогли нам з оплатою автобусу: Митрополит Житомирський і Новоград - Волинський - Никодим, який безвідмовно допомагає в реалізації проекту "Промінь надії" і виділив власні кошти на оплату транспорту, також велика подяка голові БО "Рідний Житомир" - Людмилі Кропивницькій, яка перша відгукнулась на заклик допомогти з оплатою транспорту. Подяка летить в Родину Мислінських ,Любові Цимбалюк, Костянтину Єремейчуку, Віктору Доброльожі, який не тільки сам допоміг, а ще й розіслав наш лист про допомогу і своїм колегам, Миколі Рудченко, Світлані Півоваровій, Віктору Сєтаку, Тетяні Стражник, Юрію Забелі та ін. Нехай Милосердний Господь обдарує кожного із цих людей, які відгукнулись на заклик, необхідними благодаттями.
Проект продовжується і ще попереду багато здійсне
нь мрій дітей - учасників проекту. Долучайтесь!

Категорія: Новини | Переглядів: 568 | Додав: vserobsam | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архів записів
пошук
Пользовательский поиск
Міні-чат
Друзі сайту
Календар
«  Листопад 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
RSS импорт: www.rss-script.ru
Яндекс цитирования

Copyright Житомирська міська дитяча громадська організація «Все робимо самі» © 2024
Використовуються технології uCoz
При використаннi iформацii - посилання на сайт обов'язкове.
дизайн "avia-music"