Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 19.04.2024, 16:34

Вся iнформацiя на сторiнцi належить - Житомирськiй міськiй дитячiй громадськiй організаціi «Все робимо самі»
Меню сайту
Яндекс.Погода
Категорії розділу
Новини [213]
Новини з життя органiзацii
Гарячi новини [134]
Анонси майбутнiх подiй, гарячi новини з життя органiзацii.
Реклама
Закладки
Рассказать
Головна » 2015 » Січень » 21 » Благодійна акція "Різдвяний бал"
20:49
Благодійна акція "Різдвяний бал"

Віддаляються від нас Різдвяні свята, несучи із собою особливий святковий настрій та духовне піднесення, яке спонукає людей бути добрішими, кращими, душевнішими.

Різдво Христове – одне з найвеличніших свят і чи не найбагатше за розмаїтістю народних традицій. Особливо цим святам радіє дітвора. Але не всім дітям поталанило мати щасливе і безтурботне дитинство.

Право на здійснення мрії мають всі діти, а особливої уваги потребують діти з малозабезпечених, неповних, багатодітних родин та діти з особливими потребами. Тому ми зобов’язані зігріти теплом свого серця, увагою і ласкою тих юних співгромадян, життя яких не схоже на добру казку, допомагаючи їм відчути радість спілкування.

17 січня  2015 року в приміщенні Міського палацу культури м. Житомира, дитяча громадська організація «Все робимо самі», переможець Національного конкурсу «Благодійна Україна 2013», за підтримки депутата Житомирської міської ради Михайла Пухтаєвича, Житомирського благодійного фонду «Зігрій любов’ю дитину”, компанії «Рошен Полісся» та адміністрації палацу культури, провели благодійну акцію «Різдвяний бал» для 150  діток. Вже 11 років організація працює з дітьми з багатодітних родин, малозабезпечених родин, з дітьми – сиротами та дітьми з особливими потребами. Водночас це й свято тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них і допомагає твердо стати на ноги. За роки своєї діяльності, організація провела 264 благодійних заходів.

Перед початком благодійного заходу дітей, їх батьків та гостей привітали голова Відділу соціального служіння УПЦ Київського Патріархату Житомирської єпархії ігумен Ієремія (Шекель), депутат міської ради Михайло Пухтаєвич та голова благодійного фонду Ольга Сердюкова.

В програмі благодійного заходу була показана вистава, написана і поставлена дітьми та батьками – членами дитячої організації. Під час проведення заходу діти приймали участь у різноманітних конкурсах, іграх, змаганнях та хороводах. Учасники отримали призи, сувеніри, нагороди за свої старання, які люб’язно надала приватний підприємець і активна благодійниця Тетяна Постолатіна.

Було дуже радісно бачити стільки щасливих дитячих облич та чути слова вдячності від дітей та їх батьків за те, що для них створили гарну можливість спілкування, завдяки чому діти можуть всебічно розкривати свої здібності і таланти. Кожна дитина отримала подарунок від партнерів акції.

Свята завершились, а робота організації «Все робимо самі» з дітьми продовжується.

 

Категорія: Гарячi новини | Переглядів: 613 | Додав: vserobsam | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архів записів
пошук
Пользовательский поиск
Міні-чат
Друзі сайту
Календар
«  Січень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
RSS импорт: www.rss-script.ru
Яндекс цитирования

Copyright Житомирська міська дитяча громадська організація «Все робимо самі» © 2024
Використовуються технології uCoz
При використаннi iформацii - посилання на сайт обов'язкове.
дизайн "avia-music"